0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I ve druhém vzájemném duelu branka nepadla


Branky


0

Ve druhém kole se tito soupeři utkali poprvé a byla z toho bezbranková remíza na půdě Slavoje. Vše se opakovalo i o několik měsíců později.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Brož držel domácí celý zápas

Utkání se hrálo nahoru a dolů s pár šancemi na obou stranách. Prvních z nich měl domácí M. Štěpánek, kterého krásným křižným pasem našel P. Mittasch. Štěpánkovi střela slabší nohou ale vůbec nevyšla.  

 

Hosté z Krumlova hrozili zejména po levé straně přes P. Dvořáka a J. Baboučka. Domácí obrana si s těmito útočnými výpady dokázala vždy poradit. A pokud už se Krumlovští dostali k ohrožení domácí svatyně, tak skvěle zasáhl brankář Brož.

 

J. Štěpánek měl velkou šanci, kterou nevyužil

Utkání pokračovalo ve stejném duchu i ve druhé půli. Jedinou velkou šanci měl domácí J. Štěpánek, ale jeho pokus o přehození brankáře Kejšara vůbec nevyšel. 

 

Bezbrankový stav trval i po devadesáti minutách, a tak i podruhé v sezoně souboj mezi těmito dvěma soupeři skončil bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
WEB FK Slavoj Český Krumlov, www.fkslavoj-ck.cz: Na hrbolatém hřišti se hrál oboustranně neurovnaný fotbal bez větších šancí, proto zápas skončil bezbrankovou remízou.

FK Slavoj Český Krumlov B
Michael Štěpánek, hráč: Zápas nabídl několik pěkných akcí na obou stranách, ale žádná z nich v síti neskončila. Zápas byl hodně podobný tomu podzimnímu, kdy se hrál také otevřený fotbal, ale bez branek. Hosté byli v koncovce přesnější, ale jejich pokusy zlikvidoval domácí brankář a proti soupeři jsme uhráli cenný bod. Hráč zápasu jednoznačně domácí gólman Michal Brož.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Brož [-] - D. Dvořák [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-] , P. Mittasch [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - M. Pliška [-] , M. Strapek [-] , P. Dvořák [-] , J. Čermák [-] , J. Lach [-] , M. Ješina [-] , Z. Šváb [-] , L. Sirotka [-] , M. Štěpán [-] , J. Čabaj [-]

Hráči zápasu: M. Brož - P. Dvořák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - PÍSKO Josef (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.