2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 13:00

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburské béčko vynulovalo střelce Přídolí


Branky


0

Papírovým favoritem bylo hostující Přídolí, které mělo frymburské béčko čtyřbodový náskok. Utkání se ale vyvíjelo úplně jinak a Frymburští se ke svému nedělnímu sokovi přiblížili na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě vstřelené branky do čtvrt hodiny

Do zápasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří svého soupeře od prvních minut přehrávali. Brzy také vstřelili vedoucí branku. V 9. minutě se pěknou střelou po přímém kopu prezentoval Tomáš Kaňa, Brož, jakožto strážce přídolské branky, byl na jeho pokus krátký, a tak se domácí ujali zaslouženého vedení - 1:0!

 

Ve 14. minutě se radovali Frymburští podruhé! Po levé straně pěkně kombinoval Kaňa s Budíkem, míč nacentrovali na malé vápno, kde číhal Martin Juhaňák a ten se z blízkosti nemýlil - 2:0!

 

Přídolí se připomnělo zhruba v polovině první půle, když střela útočícího hráče skončila po zákroku Wudyho na tyči.

 

Další minuty patřily spíše hostujícímu Přídolí, které se snažilo o vstřelení kontaktní branky. Koncovka hostujících fotbalistů však byla žalostná.

 

Frymburští mohli v samotném závěru poločasu vstřelit třetí branku, to když po centru z pravé strany hlavičkoval domácí útočník. Bohužel pro "Benfiku" netrefil prostor mezi třemi tyčemi, a tak poločasové skóre bylo 2:0.

 

Budík mohl přidat třetí branku, v zakončení však selhal

Druhý poločas patřil spíše hostujícímu celku, který byl častěji na míči a také si vytvořil více šancí.

 

Jednu takovou měl hostující útočník po rychlém protiútoku, kdy vystřelil, ale Wudy opět stačil vyrazit míč na brankovou konstrukci. Následně odražený míč přilétl před prázdnou bránu k osamocenému Štěpánkovi, který jej uklidil bez problémů do branky. Bohužel pro Přídolí před touto situací stál jeho spoluhráč Mykola v postavení mimo hru.

 

S přibývajícími minutami tlak hostí sílil, ale ke gólu to nevedlo. Naopak na druhé straně mohl navýšit vedení domácího celku Budík, který se dostal k zakončení po rychlém protiútoku. Ovšem jeho zakončení nebylo nikterak nebezpečné pro brankáře Brože.

 

Frymburští svůj dvoubrankový náskok uhájili po celý zápas a brankář Wudy si tak zaslouženě připsal čistý štít.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Na začátku zápasu se nám povedlo vstřelit dva góly, které nakonec rozhodly, ovšem kdyby oba týmy byly lepší v koncovce konečný stav mohl být úplně jiný. Zápas byl jinak vyrovnaný a týmy měly podobný počet vytvořených šancí. Nám výhra na začátek jara velmi pomohla a doufáme, že získáme body i s béčkem Nové Vsi.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Prvních 15 minut bohužel rozhodlo o osudu zápasu. Po špatně vyraženém přímém kopu a chybě v obraně se soupeř dostal do vedení, které dokázal udržet po zbytek zápasu. Od 30. minuty jsme si vytvářeli různé šance, nastřelili tyč, můj gól nebyl uznán po předchozím ofsajdu Mykoli, ale šancí jsme měli více než dost a kdybychom je proměnili, mohli jsme se radovat my. Snad jsme se všichni poučili a v příštích zápasech už ty branky začneme přidávat.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
P. Wudy [-] - J. Vinecký [-] , M. Račák [-] , S. Budík [-] , V. Tomka [-] , D. Antl [-] , M. Juhaňák [-] , T. Kaňa [-] , B. Vágner [-] , M. Neumann [-] , F. Malina [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Brož [-] - M. Kravets [-] , J. Písko [-] , J. Zadák [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-] , D. Nguyen [-]

ŽK: 43. P. Schwarz , 70. R. Radykhovskyy .
Hráči zápasu: P. Wudy , T. Kaňa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - MATÚŠ Lukáš (N), VÍTOVEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.