5:2
(5:0)
72. R. Bauer (p.)
86. R. Bauer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty vedly po poločase již o pět branek, Horní Planá ve druhém dějství pouze korigovala


Branky


2. D. Svatoň , 5. D. Svatoň , 7. M. Beneda , 31. D. Svatoň , 37. T. Faltus - 72. R. Bauer (p.) , 86. R. Bauer
0

Sobotní utkání bylo úplně opačné než to z prvního kola. Tam Horní Planá přejela svého soupeře 7:0 (4:0). Toto utkání měli v režii domácí fotbalisté, kteří dokázali během sedmi minut vstřelit tři branky! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty vletěly na svého soupeře a po sedmi minutách vedly již 3:0!

Horní Planá nastoupila v Malontech jako favorit, ale ve značně pozměněné sestavě. Favorit utkání byl po sedmi minutách sestřelen třemi góly!

 

O první branku se postaral ve druhé minutě dvaadvacetiletý David Svatoň, který pěknou střelou otevřel skóre - 1:0!

 

I druhou branku vstřelil Svatoň, to na výsledkové tabuli svítila pátá minuta - 2:0!

 

Neuběhly ani dvě minuty a míč se zastavil v hornoplanské síti potřetí! Tentokrát skóroval Martin Beneda, který dal vzpomenout na svou vydařenou minulou sezonu - 3:0!

 

Zaskočená Smrčina nevěděla co hrát a "odměnou" za neaktivitu a chyby v defenzívě jím byla čtvrtá inkasovaná branka. Svatoň totiž ve 31. minutě dovršil hattrick - 4:0!

 

Na 5:0 upravoval o šest minut později Tomáš Faltus, pro něhož to byl sedmý zásah v sezoně.

 

Hostující tým byl po prvním poločase na ručník, ale oba celky čekala druhá pětačtyřicetiminutovka.

Bauer dvěma góly snížil, ale to bylo ze strany hostí vše

Hornoplanští si v kabinách řekli k výkonu v prvním poločase své a od prvních minut druhého dějství to bylo na jejich hře znát.

 

Pětibranková propast byla však příliš hluboká, a i přes nespočet šancí se Smrčině vyrovnat nepodařilo. Podařilo se však alespoň snížit.

 

V 72. minutě byl nařízen pokutový kop, který bezpečně proměnil Radek Bauer5:1!

 

Druhý nejlepší střelec okresního přeboru skóroval i podruhé v utkání. To se psala 86. minuta, když Bauer vstřelil svůj třináctý gól v sezoně - 5:2!

 

Domácí uspokojeni výsledkem z prvního poločasu se dopředu příliš nehnali a využívali zejména protiútoků k ohrožení brány Truhláře. Žádná další branka však za jeho záda nepadla, a tak domácí zvítězili trochu překvapivě 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Dnes naši hráči podali hlavně v první půli nadstandardní výkon. Planá hrála v zadu hodně staticky a trošku mi připadalo, že přijeli s tím, že "dáme jim tři čtyři kusy a jedem s bodama domů". Jsem rád, že je naši hráči vyvedli z omylu. V druhé půli už nám trochu docházely síly, ale přesto jsme měli ještě dvě pěkné šance. Přísná penalta a ani druhý gól v závěru nás díky pětigólovému vedení mrzet nemusí, takže celkově jsem se zápasem velmi spokojený.

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, kapitán: Tento zápas byl vážně nejhorší výkon, co jsme kdy ukázali. Na začátku v kabině si řekneme, že musíme ustát začátek. Že domácí nemají tolik natrénováno a časem odpadnou. Bohužel opak byl pravdou. Obrana nám vyhořela a byl to čistej průchoďák. Neuhlídat jednoho hráče je prostě špatně. Lukáš Pulec hrál jen to, co umí a ukázal, že má své kvality. Obránce jsem na to upozornil a nic neudělali. Do deseti minut prohrávat 3:0! To je velká potupa. Druhý poločas jsme už hráli to své a byli jsme lepší. Jenže góly jsme nedávali a nedohnali jsme takovou ztrátu, co jsme měli z prvního poločasu. Soupeř nám ukázal, že hrát fotbal umí a my se musíme zamyslet, kdo může hrát obranu, a kdo ne! Tohle se už nesmí stát a musíme makat dál.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , T. Kéri [-] , S. Gocala [-] , A. Preusler [-] - D. Svatoň [-] , T. Faltus [-] , T. Valiček [-] , V. Žalud [-] - M. Beneda [-] , L. Pulec [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Schönkypl [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , L. Brůha [-] , M. Truhlář [-] , L. Parai [-] (87. R. Bauer [-] ) , Z. Šlak [-]

ŽK: 22. L. Pulec , 89. M. Troják - 13. P. Schönkypl , 41. V. Ryneš .
Hráči zápasu: D. Svatoň - R. Bauer .
Místo: Malonty. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - PESL Jiří (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.