Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 18:00

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč minimálně na jeden den jde po výhře do čela


0

Stařeč se po očekávané domácí výhře stále drží na samotné špici soutěže a bude spoléhat na zaváhání svých soupeřů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí utekli na rozdíl dvou branek

Utkání začalo svižně a již v první minutě si oba týmy vytvořili střeleckou příležitost. Dařilo se jim hrát aktivně a převahu v poli brzo vyjádřili i dvěma brankami. Vždy po pěkné kombinaci a za přispění, v této fázi zápasu, „propustnější“ soupeřovi obrany. Nejprve Pislcajk objel i soupeřova brankáře a dával míč do prázdné branky a krátce na to se ve vápně dobře zorientoval Zejda a nedal brankáři šanci. Po dvanácti minutách domácí vedli již o dva góly a dál byli aktivnější. Zlom nastal v osmnácté minutě, kdy se po srážce se soupeřem nezaviněně zranil střední záložník Bříza a s tržnou ranou odjel do nemocnice (třetí šití obočí domácích hráčů ve třech po sobě jdoucích zápasech). Ke čtyřem absencím domácích středových hráčů (Marek Vodička, Kaňka, Strouha a Zhihovicz) přibyl další. Od té doby hosté převzali aktivitu a byli lepším a nebezpečnějším týmem. K brance jim však domácí pomohli tak trochu sami zbytečnou ztrátou míče ve středu hřiště a následnou chybnou reklamací postavení mimo hru (hráč za domácí obranou se aktivně nezapojil do hry). Důležité pro další vývoj zápasu bylo, že se domácím podařilo brzo dát po rohu Michalem Vodičkou branku a do šaten  šli s dvougólovým náskokem.

Oba týmy daly po jedné brance

Druhý poločas začal opět náporem aktivních hostů a domácí obrana jen s velkým vypětím a trochou štěstí odolávala. Tlak se jim podařilo otupit až po cca patnácti minutách krásnou brankou Michala Vodičky z trestného kopu přímo do „šibenice“ která ještě „olízla“ břevno. Krátce se zdálo, že soupeř další snahu o vyrovnání vzdává, ale brzo domácí po nedorozumění brankáře se stopery a vlastní teči inkasovali branku z rozehráné standardní situace ze středového kruhu. Soupeř se zase vrátil do hry a domácí se začali bát o výsledek a odolávali jen s velkým vypětím. Až posledních deset minut domácí hru srovnali a i mohli skórovat, nicméně branka již nepadla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Za bojovný výkon v oslabeném složení a proti kvalitnímu soupeři zaslouží pochvalu celý tým. Vyzdvihnout je třeba dvougólového střelce Michala Vodičku, stále se lepšícího Pislcajka a na hrotu neúnavně bojujícího Dvořáka. Dobře odehrál celý zápas i dorostenec Tomek.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , O. Dvořák [-] , R. Ježek [-] , D. Tomek [-] (90. P. Gruber [-] ) , M. Bříza [-] (18. J. Dolníček [-] ) , J. Zejda [-] , J. Rambousek [-] , L. Lauš [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] (69. V. Smejkal [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
J. Bartošek [-] - J. Pospíšil [-] , M. Bednář [-] (13. J. Tržil [-] ) , R. Juřena [-] (46. L. Matějek [-] ) , P. Kylíšek [-] (87. M. Stachovič [-] ) , V. Kopuletý [-] (83. A. Janda [-] ) , P. Kopuletý [-] , J. Eliáš [-] (85. M. Křivánek [-] ) , L. Vrba [-] , M. Sobotka [-] , M. Lokaj [-]

ŽK: 66. J. Zejda - 72. J. Pospíšil , 81. L. Vrba .
Hráči zápasu: M. Vodička - P. Kylíšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Petr - HOLÍK David, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.