5:2
(3:1)
15. J. Trnka (p.)
46. M. Trnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice vysokou výhrou sesadila lídra z Blatnice


Branky


15. L. Lopatář , 35. P. Šárka , 40. I. Samek , 71. J. Skrobikowski (p.) , 80. L. Lopatář - 15. J. Trnka (p.) , 46. M. Trnka
0

Fotbalisté Přibyslavic si vyšlápli na vedoucí Blatnici a porazili ji celkem snadno 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali třikrát udeřit

Domácí se chtěli po nepovedeném minulém utkání opět vrátit na vítěznou vlnu. Jejich soupeřem byl silný celek Blatnice. Hosté začali utkání aktivněji a měli míč častěji na svých kopačkách. V 15. minutě se poprvé měnilo skóre, když sudí Kalina nařídil pokutový kop pro hosty. Jiří Trnka nenechal nic náhodě a poslal tak hostující celek do vedení. Domácí odpověděli během chvíle, když Kolman hlavou prodloužil míč na Škorpíka, který našel centrem Lopatáře a ten se hlavou nemýlil. Další změnu skóre se diváci dočkali až v 35 minutě, kdy se míč odrazil k Šárkovi a ten s přispěním tyče poslal domácí do vedení. Opět minut později šel Samek na hostujícího golmana, který nejprve jeho střelu vyrazil, ale Samek ukázal důraz a nakonec dostal míč až za brankovou čáru. Bojovný první poločas zastínilo zranění domácího kapitána Kolmana, kterého nahradil Rambousek.

Domácí drama nepřipustili

Druhý poločas začali hosté lépe a hned v první minutě druhého poločasu snížili na rozdíl jediné branky. Střelcem byl Michal Trnka. Aby to nebylo málo, tak v 51. minutě utkání viděl druhou žlutou kartu Šárka a musel se poroučet ze hřiště. Hosté byli aktivnější, ale domácí svoji bojovností nedovolili hostujícím hráčům větší ohrožený branky.  Velkou šanci pak měl Sova, kterého výborně vychytal domácí Novák a za několik málo minut ještě nastřelili břevno domácí branky. Skóre se ovšem měnilo na druhé straně, když po faulu na Matějka nařídil rozhodčí pokutový kop. K němu se postavil Skrobikowski a nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Gólový účet utkání uzavřel domácí Lopatář,který po samostatném úniku zvýšil na konečných 5:2 pro domácí. Domácí tak po bojovném a vydřeném utkání porazili vedoucí Blatnici a připsali si do tabulky důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu



SK Blatnice
Trnka Jiří, trenér: Do prvního poločasu jsme vstoupili aktivně a po proměněné penaltě jsme šli zaslouženě do vedení. Domácí nás ale ze dvou brejků potrestali. V druhém poločase jsme měli co napravovat a rychle se nám podařilo vstřelit branku. Bohužel jsme doplatili na neproměněné šance a nedokázali jsme využít početní převahu.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - L. Lopatář [-] , L. Matějek [-] , M. Čejka [-] , I. Samek [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , V. Škorpík [-] , J. Kolman [-] (29. J. Rambousek [-] ) , M. Karafiát [-] , F. Holub [-]

SK Blatnice
M. Chocholouš [-] - J. Šimek [-] (55. D. Pokorný [-] ) , J. Trnka [-] (39. M. Šabatka [-] ) , M. Trnka [-] , L. Tomšíček [-] , L. Šplíchal [-] , M. Sova [-] , M. Svoboda [-] , T. Šabatka [-] , A. Kotačka [-] (80. T. Cech [-] ) , D. Lojka [-]

ŽK: 12. I. Samek , 42. P. Šárka , 45. V. Škorpík , 50. M. Čejka - 30. A. Kotačka , 65. L. Šplíchal , 80. M. Sova . ČK: 51. P. Šárka .
Hráči zápasu: L. Lopatář .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JÁN Jiří, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.