Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:00

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice si v posledním kole Poutník ligy smlsla na Červené Řečici


Branky


0

Výbornou tečku za jinak nepříliš povedenou sezónou udělali fotbalisté Kamenice nad Lipou B. Ti si v posledním kole Poutník ligy vyšlápli na letos výbornou Červenou Řečici, které uštědřili osmigólový výprask. Nedisciplinovaní hosté zejména ve druhé půli totálně selhali, když kromě šesti branek dostali i dvě červené karty za řečnění. Tatran ale po několika letech, kdy hrál pouze o záchranu, nakonec v konečném účtování obsadil skvělou šestou příčku, rezerva Slovanu skončila o dvě pozice níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli rezerva Slovanu získala dvoubrankové vedení

Již od úvodních minut byla rezerva Kamenice lepším týmem a na branku se dlouho nečekalo. Ve třetí minutě vyslal tvrdou střelu z úhlu Patrik Macháček a domácí šli do vedení. Ve dvanácté minutě se dostal do šance Tomáš Zahradník a střelou okolo brankáře Paťhy poslal domácí do dvoubrankového vedení. I nadále pokračoval prakticky stejný herní obrázek, avšak domácí do poločasu další branku nepřidali. Hosté měli jednu šanci, ale za to naprosto stoprocentní. Dva hostující hráči postupovali na brankáře Filípka úplně sami, v koncovce ale selhali, když nechali vyniknout domácího brankáře Filípka.

Výživný druhý poločas nabídl hattrick domácího Vávry a dvě červené karty pro hosty

V padesáté druhé minutě se dostal k balonu Vávra a pěknou střelou dal třetí branku Kamenice. O pár minut později si s chutí hrající Vávra radoval z další vstřelené branky. A když v šedesáté druhé minutě dostali hostující Dýnek a Roubal ihned po sobě za protesty červené karty, bylo o zápase rozhodnuto. O tři minuty později dokončil domácí Vávra hattrick. Osmnáct minut před koncem se prosadil přímo z rohu střídající Tomáš Filípek. O dvě minuty později se dostal k odraženému míči Šiška a míč do odkryté brány dorazil. Závěrečnou tečku pak dodal domácí kapitán Aleš Schober, který se prosadil z pokutového kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Z celkového pohledu nepovedenou sezonu jsme zakončili pěknou výhrou a na závěr jsme aspoň trochu potěšili jak sebe, tak i naše fanoušky. Příští sezonu bychom se určitě chtěli vrátit do popředí tabulky.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
T. Filípek [-] - L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] , J. Strašík [-] - V. Kupka [-] , V. Spěváček [-] , J. Houser [-] (66. J. Ira [-] ) , P. Macháček [-] (73. L. Kašparec [-] ) - J. Vávra [-] (16. P. Šiška [-] ) , T. Zahradník [-] (45. O. Joza [-] ) -

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - D. Roubal [-] - V. Pulda [-] , J. Keller [-] - J. Markvart [-] , L. Vávra [-] - J. Dýnek [-] , J. Duchan [-] , J. Popovič [-] , P. Pavelka [-] , M. Čech [-] (58. K. Hovorka [-] )

ŽK: 23. J. Popovič , 39. D. Roubal , 88. P. Pavelka . ČK: 62. J. Dýnek , 62. D. Roubal .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BEZSTAROSTA Jiří - HOUSER Vladimír (N), MACHÁČEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.