2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:00

19.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice odvezly z Pardubic všechny body


Branky


15. J. Shejbal , 70. D. Fusek - 18. D. Petrus , 32. T. Kakrda , 82. O. Herzán
0

Devět minut před koncem utkání rozhodl zkušený Herzán. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení hostů

Do utkání lépe vstoupili hosté, kteří si rychle vypracovali velké šance, ale nedokázali je přetavit v branky. V patnácté minutě odpověděli domácí. Ti podnikli rychlou akci, z pravé strany centroval Přibyl, Shejbal hlavou na zadní tyči vrátil míč před hostující svatyni a Pánek zblízka dopravil míč do sítě. Hned o dvě minuty později ale bylo srovnáno. Po centru Kakrdy se hlavou trefil Petrus - 1:1. Po vyrovnávacím gólu hosté získali převahu a ve 32. minutě strhl vedení na stranu Žvanic opět hlavou Kakrda. Do konce prvního dějství už se stav utkání nezměnil. 

Ex-ligový Herzán zajistil Živanicím tři body

Ve druhém dějství se v prvních patnácti minutách nic významného nestalo, až v 60. minutě vytasil skvělý zákrok po technické střele Herzána Hrnčíř. V 69. minutě vybídl střídající Řehák do pokutového území Přibyla, ten poslal míč před branku, jehož přihrávku ještě hosté odvrátili, ale na hranici šestnáctky vystřelil Shejbal a Fusek usměrnil míč do sítě - 2:2! V 73. minutě hosté docílili branky, ale pro ofsajd nemohla být uznána. V 80. minutě zahrál v pokutovém území rukou Jedlička a byla nařízena penalta. K té se postavil Petrus, ale Hrnčíř jeho střelu vyrazil! Z následného rohu se ale míč dostal k Herzánovi, jehož hlavička utkání rozhodla. Ve zbytku zápasu si již hosté vítězství 3:2 pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
František Kovárník, trenér: "Hosté si výhru zasloužili. Byli jsme všude druzí, chyběla nám větší touha po zisku bodů, bojovnost a hlavně přesnost přihrávek ve hře. Při první inkasované brance jsme navíc měli smůlu, ale i při dalších inkasovaných gólech jsme udělali hrubé chyby v obranné činnosti. My jsme dali oba góly prakticky z ničeho. Proto je škoda, že jsme remízu neudrželi, když jsme za stavu 2:2 deset minut před koncem přežili penaltu. Nezbývá nám nic jiného než pogratulovat soupeři k výhře. "




Sestavy


FK Pardubice B
Š. Hrnčíř [-] - P. Prokopec [-] , J. Shejbal [-] , D. Kovář [-] , M. Jedlička [-] , J. Málek [-] (68. M. Řehák [-] ) , J. Gašpar [-] , D. Pánek [-] (46. T. Slezák [-] ) , D. Přibyl [-] , T. Pospíšil [-] , D. Fusek [-]

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - O. Novotný [-] , P. Motyčka [-] , D. Norek [-] , M. Buriánek [-] - L. Polák [-] , M. Hundák [-] (55. J. Janecký [-] ) , O. Herzán [-] - M. Ujec [-] (82. R. Gorol [-] ) , D. Petrus [-] (84. J. Novák [-] ) , T. Kakrda [-] (90. L. Trupl [-] )

ŽK: 50. D. Kovář - 19. M. Buriánek , 42. P. Motyčka , 82. O. Herzán .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Raplík Lukáš - KOTYZA Václav, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.