0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

34.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé překvapení se zrodilo v Dobrovici, odkud si Písek odvezl tři body


Branky


0

Dobrovice nečekaně ztratila na domácí půdě, kde pravidelně boduje. Jediný gól zápasu vstřelil ve druhém poločase jeden z nejlepších hráčů Písku, Martin Voráček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měl Písek

Písečtí od samého začátku diktovali tempo hry, ovládali střed hřiště a Dobrovici balon příliš nepůjčovali. I proto se domácí hráči uchýlili k protiútokům, což se jim během prvních patnácti minut málem vyplatilo. V 11. minutě se domácí blýskli krásným brejkem, dalekonosná přihrávka Tvarohy letěla padesát metrů přímo na kopačky Eliáše, který průnik po pravém křídle zasekl do středu a technicky vypálil. Jeho střela skončila pouze na tyči. Na druhé straně si žlutomodří vypracovávali velké množství standardních situací, jenže jejich exekuce ovoce nenesla. Hosté útočili do pevně postavené obrany a i přes výrazně vyšší procento držení míče si vážnější příležitosti nevypracovali. Pouze šance Helda byla více nebezpečná.

Střelec Voráček rozhodl

Spojení Písek a druhé poločasy nepatřilo v poslední době k příliš pozitivním, ale na hřišti Dobrovice byla situace odlišná. Hosté ještě přidali a jejich snaha byla stále nebezpečnější. Hlavička Holuba po rohovém kopu gólem neskončila, faul na Voráčka nebyl potrestán penaltou a Held trefil jen boční síť. Ale jarní kanonýr Martin Voráček přeci jenom, a zaslouženě, strhl vedení na stranu Písku, když v 68. minutě, dorazil do brány Bartošem vyraženou pumelici, jejímž autorem byl Kočí – 0:1. Vzápětí mohl hostující vedení stejný hráč pojistit, ale tentokrát na Bartoše nevyzrál. Když ani domácí fotbalisté nevyužili těsně před koncem příležitost po přímém kopu, skončilo střetnutí nejtěsnější výhrou Jihočechů.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Opět jsme potvrdili to, že na venkovních hřištích jsme momentálně úspěšnější, než doma. Pro nás jsou to cenné tři body, které nás posunuly tabulkou zase o trochu výše. Co je ale nejdůležitější, že od minulého týdne, kdy jsme získali definitivu záchrany, pracujeme na herním projevu, kdy chceme hrát kombinační fotbal, netíží nás výsledky. V Dobrovici se nám hra vedla, celou dobu jsme ji kontrolovali, vyjma posledních deseti minut, kdy domácí nakopávali míše do vápna a bylo to o osobních soubojích. Škoda jen, že jsme nepřidali více branek. Herní projev super, výsledek super, zápas se nám povedl ze všech stran. Muži zápasu pro mě stoper Michal Rendla a střední záložník Aleš Kočí."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , P. Lukáš [-] (36. C. Golovko [-] ) , D. Pelyak [-] (80. J. Kalíšek [-] ) , J. Novák [-] - D. Zikmunda [-] (55. Z. Jakubec [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] , J. Eliáš [-] , T. Osvald [-] - M. Strnad [-] (60. B. Dordevič [-] )

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Held [-] (63. Š. Hlinka [-] ) , M. Voráček [-] , V. Milec [-] - O. Sajtl [-] (63. V. Hrachovec [-] ) - A. Kočí [-] , L. Holub [-] , F. Vaněk [-] , P. Řehák [-] , M. Rendla [-] - T. Froněk [-] (75. D. Uhlík [-] )

ŽK: 44. P. Tvaroha , 74. J. Eliáš - 73. T. Froněk , 86. V. Milec .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - MARTÍNEK Petr, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.