Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 17:00

33.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

6.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

6.0

Hořovicko dokázalo Vltavín potrápit, k vidění byly neobvykle tři penalty


Branky


37. O. Vrabec , 57. J. Mojdl (p.) - 24. P. Pejša , 43. O. Šípek (p.) , 77. . Mashike (p.) , 86. J. Hodas
0

Pražský Vltavín nečekal vůbec lehký zápas na půdě jednoho z horkých adeptů na sestup. I když už na Hořovicko číhá divize, dokázalo se v posledních zápasech hodně zlepšit a Vltavín musel bojovat až do samého konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnou reportáž připravujeme

Šípek se dočkal důležitého gólu

V úvodu si více zachytal Křikava, který hned v úvodu nezvládl sebrat míč soupeři, ale byl zachráněn obránci. Chybu soupeře v rozehrávce zachytil Glazer, ale následně se Hořovicko zamotalo v kličkách a místo střely o balon přišlo. První střelecký pokus vyslal Mojdl, ale neuspěl. Nepříliš záživnou hru okořenil ve 24. minutě Petr Pejša, který využil přihrávky z pravé strany a z otočky vyslal Vktavín do vedení – 0:1.

 

Slušnou šanci na zvýšení vedení hosté prováhali po půl hodině hry, když Janda prováhal ideální moment a předal balon Šípkovi, jehož střela prosvištěla nad břevnem. Na druhé straně střílel Hašek a odražený balon přistál u Zítka, kterého tváří v tvář Pávek vychytal. Ale přišel následný rohový kop a bylo vyrovnáno, prudkou hlavičkou uklidil Ondřej Vrabec balon za záda Pávka – 1:1. Závěr poločasu patřil Vltavínu, nejprve po Šípkovo hlavičce domácí hráči vykopávali balon z brankové čáry, dvě minuty před koncem se po souboji ve vápně odpískala penalta. Té se ujal Ondřej Šípek a ze svého pohledu konečně překonal Křikavu – 1:2

Stíhací jízda domácích a další dvě penalty

Penalty se dočkali i domácí hráči ve druhém poločase, Jan Mojdl dokázal překonat Pávka a opět vyrovnal stav – 2:2. Hned po rozehrávce mohli jít hosté potřetí do vedení, prudký volej ale o milimetry minul Křikavovu bránu. Do vedení se vrátili hosté až v 77. minutě a opět z penalty. Tentokráte ji rozehrával Elvis Sukisa Mashike, který nedal Křikavovi žádnou šancí – 2:3. Hořovicko začalo riskovat a v 86. minutě bylo definitivně rozhodnuto, Jan Hodas převzal křižnou přihrávku za obranu, počkal, až půjde gólman k zemi a z blízkosti ho překonal – 2:4. V nastaveném čase ještě mohl zvýšit Mashike, přízemní střela ale byla nepřesná.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "První poločas byl z naší strany solidní a zaslouženě jsme šli do vedení. Ve druhé půli nás domácí přimáčkli, byla to z jejich strany stíhací jízda, přestala se nám dařit kombinace a hodně míčů jsme ztráceli. Ale naštěstí jsme to dotáhli do vítězného konce. Bylo to vyrovnané utkání. Za hráče zápasu označím útočníka Pejšu."



Sestavy


SK Hořovice
J. Křikava [-] - L. Kaufman [-] , M. Krůta [-] (64. O. Bělohlávek [-] ) - D. Hašek [-] (64. T. Březina [-] ) , T. Pelikán [-] , O. Vrabec [-] (87. P. Aubrecht [-] ) , J. Mojdl [-] , J. Šubert [-] - T. Glazer [-] , V. Zítek [-] (87. L. Mandík [-] ) , M. Nademlejnský [-] (87. D. Černý [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] (64. . Mashike [-] ) , M. Uvíra [-] (91. T. Bína [-] ) , P. Pejša [-] (64. R. Macháč [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (86. M. Macháček [-] ) , V. Valíček [-] (72. C. Maione [-] )

ŽK: 74. J. Šubert , 75. L. Kaufman .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.