2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 17:00

33.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy přišly o výhru v závěru zápasu a dohrávaly bez vyloučeného Nováka


Branky


0

Výběr trenéra Maška se po hrubě nepovedeném zápase s rezervou Táborska nevzpamatoval ani v Litoměřicích. Nejpodstatnější věci se odehrály až v závěru, nejprve dokázal vyrovnat z pohledu domácích Černý, poté Litoměřicko přidalo druhý bod při penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s gólem Putze

Vývoj zápasu byl z obou stran vyrovnaný, domácí hráči byli více u balonu a hosté využívali každé možnosti na protiútok. Jeden z nich mířil na Lienera, ale domácí Šimkovský se stihl vrátit včas. Jenže po následném rohovém kopu poslal hlavou Jelínek balon směrem k brance, na určeném místě byl připravený Petr Putz a poslal Zápy do vedení – 0:1. Nejblíže k vyrovnání byl v poslední pětiminutovce Šlehofer, když si zpracoval odražený balon a razantní střelou rozezvonil tyč.

Zápy se cítily poškozené

Také druhý poločas byl vyrovnaný. Domácí hráči sice byli častěji u balonu, ale obrana hostů byla velmi pevná. Šimkovského centr z pravé strany zamířil na číhajícího Fausta a střela z voleje mířila o milimetry vedle. Ex-litoměřický Veselý málem zvýšil vedení, když řádně prověřil Pechatého, který zvládl balon vyškrábnout. Mnoho emocí nabídla 77. minuta, Pechatý vyrazil balon k Jelínkovi a po následném zakončení hosté vehementně reklamovali, že balon přešel brankovou čáru. Naopak v pět minut před koncem se radoval domácí výběr, když se do Šimkovského přihrávky na Hanuše vmísil Jakub Černý a střelou z otočky vyrovnal – 1:1. Do hry se premiérově dostal talentovaný dorostenec Frank a ještě než se stihl dotknout balonu, dostal ránu loktem od Miroslava Nováka, který následně dostal červenou kartu.

Druhý bod pro Litoměřicko

Druhý penaltový souboj v řadě na domácí půdě dokázalo Litoměřicko opět opanovat a po výsledku 3:1 si připsalo druhý bod do tabulky.

Zdroj článku: oficiální web Litoměřicka (www.fklitomericko.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Bylo to vyrovnané utkání, v první půli byly šance na obou stranách, my sice vedli, ale domácí byli silnější na balónu a měli více ze hry, trefili i tyč. Druhá půle se hrála mezi vápny bez šancí. Pak jsme ale dali regulérní branku, balón byl dva metry za lajnou, ale ani pomezní, ani hlavní gól neviděli... Šlo by o jasně rozhodující branku na 2:0. Místo toho domácí v závěru ze skrumáže po standardce vyrovnali. Ještě navíc nám rozhodčí v nastavení hrozně necitlivě vyloučil hráče. Při standardce, kde je dvacet hráčů v souboji, si vybral našeho hráče a vyloučí ho. Po neuznaném gólu a této situaci byli naši samozřejmě frustrovaní. Rozhodčí totálně nezvládli závěr utkání. Třeba by i jinak i k vyrovnání došlo, Litoměřicko by si ho možná i zasloužilo, my máme úzký kádr a v druhém poločase nám docházely síly, ale takhle hráčům znechutit zápas, ještě ve středu, kdy jdou do utkání z práce, to by se stávat nemělo. Nejlepším naším hráčem byl střední záložník Jelínek."



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Grunert [-] , M. Štancl [-] , Š. Hanzlík [-] (46. P. Valenta [-] ) , J. Šimkovský [-] - L. Šlehofer [-] , J. Kabele [-] (74. J. Černý [-] ) , M. Faust [-] , J. Kalaš [-] (90. F. Frank [-] ) , M. Hanuš [-] - D. Vašut [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] , E. Liener [-] (60. D. Veselý [-] ) , M. Jelínek [-] , M. Kovařík [-] (74. M. Pávek [-] ) , V. Vorasický [-] (87. E. Edmont [-] ) , M. Novák [-] , J. Petrů [-] (79. K. Hejný [-] ) , P. Pavlík [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 60. M. Štancl , 68. J. Grunert - 42. P. Putz , 52. M. Jelínek , 78. J. Petrů . ČK: 91. M. Novák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.