Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2017 17:30

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zajímavá koncovka zápasu Záp s Pískem, závěrečných deset minut nabídlo čtyři góly


Branky


0

Že se poslední zápasy odehrávají bez nervů a s několika góly, to potvrdil zápas Záp s Pískem. Domácí vedli po poločase 2:0. Písek nástupem do druhého poločasu snížil na 2:1 a tento stav vydržel až do 80. minuty. Poté diváci viděli tři góly během dvou minut a v úplném závěru ještě jeden gól Písku, který hostům přinesl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spokojenější byly Zápy

Mužstvo trenéra Prášila zamířilo ke svému poslednímu zápasu sezony do Záp v netradiční předehrávaný středeční termín. Jasným cílem byla odplata za hrubě nepovedený podzimní výsledek, protože Zápy si z jihu Čech odvezly jasnou výhru 5:2. Úvodní poločas patřil opět domácímu týmu. Nejprve po bezbrankovém prvním poločase udeřil z penalty Jiří Petrů – 1:0. Následoval ho před konce prvního poločasu ještě Tomáš Matějka, jehož gól předznamenával, že by Písek neměl bodovat ani ve druhém zápase – 2:0.

Gólová přestřelka v závěru

Potvrdila se slova, že vedení o dva góly po prvním poločase je ošidné. Hosté nesložili zbraně a snažili se s výsledkem něco udělat. První krok a vlastně i druhý udělal nejlepší kanonýr týmu. Martin Voráček krátce po nástupu do druhého poločasu nejprve snížil – 2:1 a v poté i vyrovnal – 2:2. Zápy odpověděly hbitě gólem Martina Jelínka – 3:2. Gólové hody pokračovaly a Filip Blažek byl ještě bleskovější – 3:3. V závěru zápasu Písek naplnil zápasový cíl a gólem Tomáše Froňka rozhodl o své výhře – 3:4.

 

Písečtí tedy dokázali soupeři oplatit podzimní prohru a vybojovali konečné 10. místo v tabulce, které obsadili díky lepším vzájemným zápasům s Dobrovicí a právě se Zápami. Zápy v této sezoně nebojovaly o titul a sezonu ukončily na jedenáctém místě. Dvanáctá pak skončila Dobrovice.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Až neuvěřitelný zápas, kdo tam nebyl, tak neuvěří, jak se říká (úsměv). Měli jsme dobrý vstup do utkání a vypracovali si gólové šance, čtyři pět za poločas je docela dost a nakonec jsme dvě proměnili dvě. Na 2:0 jsme dali před odchodem do kabin, což pro nás bylo úplně parádní a doufali jsme, že zápas už v klidu dohrajeme. I v úvodu druhé půle jsme byli aktivní, ale z první zajímavé situace Písku jsme inkasovali a začali jsme se bát o výsledek. Naší nedůsledností, neuměním jsme zápas opět ztratili, až neuvěřitelně. Špatně jsme to zvládli takticky, nepohlídali jsme jednoduché standardky, vše opačně, než má být, hodnotím to hrozně negativně, hráče utkání od nás nevyberu. Celá jarní sezóna se nám nepovedla, musíme s tím něco udělat, protože takhle se hrát nedá. Mančaft včetně nás trenérů jarní část nezvládl. Jsem rád, že už je konec, že si odpočineme a nabereme sílu do další práce. Loni jsme byli nahoře, letos se tak úplně nedařilo."

FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Získali jsme tři body, takže hodnotit můžu pozitivně. I s ohledem na to, že jsme do sestavy zařadili mladé kluky z devatenáctky. Blažek se dokonce podílel na jedné brance, Kinkor odehrál také slušný poločas. Byl to pro nás zápas, kdy jsme si chtěli vyzkoušet, jak na tom kluci jsou a jakým směrem bychom se mohli ubírat pro příští sezónu. Padlo hodně branek, bylo to poslední kolo, všichni byli uvolnění, takže obrany nebyly tak důsledné. Ale byl to celkem zajímavý fotbal. Za nás nejlepší hráči utkání stoper Petr Řehák a krajní záložník Martin Voráček."



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] (71. K. Hejný [-] ) , E. Liener [-] , P. Pavlík [-] , M. Jelínek [-] , D. Veselý [-] , M. Kovařík [-] , M. Pávek [-] , J. Petrů [-] , M. Novák [-]

FC Písek
L. Varyš [-] - M. Held [-] , V. Milec [-] (60. Š. Hlinka [-] ) , V. Hrachovec [-] , M. Voráček [-] - O. Sajtl [-] , J. Kinkor [-] (46. F. Blažek [-] ) - A. Kočí [-] , L. Holub [-] - P. Řehák [-] , T. Froněk [-]

ŽK: 33. D. Veselý - 28. V. Milec , 45. P. Řehák , 50. O. Sajtl .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Grimm Tomáš - PASTYŘÍK Vladimír, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.