Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

31.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lavi navlékl dres Vyšehradu a pár centimetrů mu chybělo ke gólu! Na zápas, ve kterém vyhrál Vltavín, si našlo cestu 2320 diváků!


Branky


0

Před diváckou kulisou, jakou stadion Slavoje Vyšehrad v novodobé historii nepamatuje, odehrál Vyšehrad svůj poslední domácí zápas v této sezoně. Diváci přišli tentokrát hlavně proto, aby viděli naživo v akci v mistrovském zápase hlavní postavu internetového seriálu Vyšehrad, kterým je herec Jakub Štáfek alias Julius Lavický.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Šemíci pranic nehleděli na fakt, že jim jarní část letošní sezony hrubě nevyšla, a před nabitými ochozy se snažili o co nejlepší výkon. Díky tomu také odehráli s favorizovaným soupeřem zcela vyrovnaný zápas. Oba rivalové se hned od začátku prezentovali kvalitní hrou se snahou o zakončení. Šemíkům to přineslo ovoce už po čtvrthodině hry, kdy po kombinační akci Macej našel přihrávkou zleva nehlídaného Jiřího Heřmana a ten otevřel skóre – 1:0.

 

Trvalo ale jen tři minuty a Holešovičtí vyrovnali. Po rohu zleva si na zadní tyči naskočil nejlepší střelec Vltavínu Elvis Sukisa Mashike a přehlavičkoval vše, co se dalo – 1:1. Fotbal ve stylu nahoru – dolů pokračoval, zajímavé akce se střídaly na obou stranách. Tři minuty před pauzou měl: po centru na přední tyč vyrazil Procházka střelu Šípka zblízka, následně týž hráč zakončoval těsně vedle levé tyče.

Lavi selhal v tutové šanci

Pět minut po změně stran se téměř protlačil do šance Smolák, ale prováhal moment k zakončení a brankář Pávek mu zmenšil střelecký úhel. Vzápětí Heřman po spolupráci s výborně hrajícím Volešákem, nejspíš nejlepším hráčem na hřišti, minul Pávkovu bránu. Volešák potom „nabil“ na střelu Ježdíkovi, ale byl z ní jen roh. V 57. minutě to už po dalším rohovém kopu vyšlo, Volešák odcentroval, Pávek míč vyrazil, ale David Smolák na zadní tyči propasíroval balon do sítě - 2:1. V 64. minutě se natěšení fanoušci dočkali nejen vedení domácích: na hřiště totiž přišel za autora první branky Jakub Štáfek alias Lavi. V dalším průběhu utkání se pohyboval většinou na hrotu útoku a číhal na svoji příležitost. Jenomže v 72. minutě se radovali hosté, po vydařené kombinace a „rozborce“ vyšehradské defenzivy zakončoval střelou z vápna na zadní tyč Ondřej Šípek - 2:2.

 

V 82. minutě přišla chvíle, na niž všichni přítomní čekali: po krásné přihrávce od Volešáka se dostal do vyložené šance Štáfek alias Lavi, střílel však levačkou, a tak bohužel minul Pávkovu bránu. Ještě tři minuty nato po Volešákově standardce se tlačil Štáfek do další šance, Mashike si ho už ale ohlídal a nepustil do koncovky. V 86. minutě rozhodl Vltavín derby ve svůj prospěch: po centru zleva hlavičkoval nepokrytý Jan Hodas- 2:3. Šemíci pak mohli ještě vyrovnat v pět minut trvajícím nastavení, ale to se jim už nepodařilo. Davy diváků ale i tak odcházely spokojeny, viděly dobrý fotbal a také show, která je na stadion přilákala.

 

Zdroj článku: oficiální web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Autor článku: Denis Postler



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Julius Lavický (hráč) pro www.slavojvysehrad.cz: „Musím se klukům omluvit, že jsem neproměnil svoji velkou šanci. Ale příští rok se máte na co těšit.“

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Z naší strany hrůza, hrůza, hrůza. Jsem rád, že jsme to zvládli a otočili do vítězného konce, ale jinak to bylo opravdu hodně špatné. Nepřihráli jsme si, neudrželi jsme míč, vše se odráželo k soupeři. Při velkých šancích soupeře nás zachránil brankář. Tohle vítězství bylo se štěstím a ani tentokrát nemám koho vybrat za nejlepšího hráče. Celý týden byl kolem akce Lavický shon, kluky jsem na to připravoval, měl jsem z toho před zápasem strach. Ukázalo se, že oprávněný."



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Procházka [-] - D. Matějka [-] , J. Šindelář [-] (74. T. Madej [-] ) , J. Heřman [-] (67. J. Štáfek [-] ) , L. Volešák [-] , F. Drobílek [-] , T. Nosek [-] , D. Smolák [-] , J. Macej [-] , J. Doležal [-] (76. P. Šlegl [-] ) , P. Ježdík [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] (79. P. Pejša [-] ) , . Mashike [-] (92. M. Schindler [-] ) , C. Maione [-] (46. J. Hodas [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , B. Abena [-] (53. J. Růžička [-] ) , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-] (67. R. Macháč [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.