VIDEO: Hořovicko se po vysoké prohře s Chrudimí definitivně loučí se třetí ligou, Kopecký se blýskl hattrickem


0

Záchrana Hořovicka sice byla v posledních zápasech v rámci věcí nemožných, o naději pak letošní nováček přišel v zápase s Chrudimí, za kterou v prvním poločase dovršil hattrick Lukáš Kopecký, druhý nejlepší střelec soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick během prvního poločasu

Chrudimští potvrdili roli favorita již v začátku utkání. Hned v první minutě se do gólovky dostal Lukáš Kopecký, ale brankář domácích jeho nájezd kryl. Ve druhé minutě se ale již chrudimský střelec prosadil a po nahrávce Vašulína obešel brankáře a otevřel skóre utkání - 0:1. Hosté drželi míč, kombinovali a vytvářeli si další šance. Ve 24. minutě se rozběhl do akce Langr, nahrál Kesnerovi a ten centrem našel volného Lukáše Kopeckého, který hlavou zvýšil na - 0:2.

 

Ve 28. minutě byl blízko třetímu gólu Kopecký, ale ze standardky jen těsně minul domácí branku. Ve 31. minutě se po standardce dostal k míči Daniel Vašulín a potřetí překonal domácího brankáře Herca - 0:3. Ve 43. minutě se osmělili domácí a hned z toho bylo snížení, když se do střelecké listiny zapsal Dominik Hašek – 1:3. Tříbrankové vedení vrátil chrudimským fotbalistům v nastaveném čase Lukáš Kopecký, který zakončil chrudimskou kombinaci ranou pod břevno a uzavřel tak svůj hattrick - 1:4

Druhý poločas už se spíše dohrával

Druhý poločas hosté drželi míč na svých kopačkách a nedávali šanci soupeři cokoliv s výsledkem udělat. Domácí se sice dostali dvakrát na dostřel chrudimské branky, ale nebezpeční nebyli. V 74. minutě se dostal k odraženému míči v šestnáctce domácích Ondřej Hauf a ranou k tyči nedal Hercovi šanci - 1:5. Hosté utkání dohrávali a drželi si náskok až do konce utkání. Přesto se domácím podařilo po nedorozumění obrany hostí ještě korigovat Ondřejem Bělohlávkem na konečných 2:5 v 82. minutě.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEO S OHLASY CHRUDIMSKÝCH



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim
Lukáš Kopecký (hráč, střelec hattricku): Myslím si, že do zápasu jsme vstoupili dobře. Hned v první minutě jsme měli šanci, kdy jsem šel sám na bránu a bohužel nedal. Ale pár chvil poté se nám povedla akce po pravé straně, dostal jsem balon před bránu, kde jsem si to jedním dotekem dal do protipohybu gólmana a dával jsem do prázdné brány. Takže to nás uklidnilo. Na 2:0 jsme dávali po krásném centru Kesnera, který mě našel na penaltě. Myslím si, že tento úvod rozhodl, že jsme ten zápas dohráli v klidu.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hányš Martin - TVRDÍK Ivan, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.