2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

28.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernát s Osvaldem zadělali zachraňujícímu se Táborsku na velké problémy


Branky


0

Velké problémy si začíná dělat rezerva druholigového Táborska. Do Dobrovice vyrazila s jasným cílem, ale domácí potvrdili, že jsou na domácí půdě těžko porazitelní. Domácí předvedli jeden z nejlepších výkonů v sezoně a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká snaha Bernáta vedla alespoň k jedné trefě

První desetiminutovka nabídla hezké ofenzivní momenty. V první větší šanci se objevil Bernát, ale skákavý balon usměrnil těsně vedle tyče. Záhy rozehrávali hosté standarku, balon propadl na Bakuleho a zakončení z penaltového puntíku vyrazil Bartoš reflexivně rukou. Druhé výrazné zakončení si připsal Bernát, jeho další pokus srazil Landovský ramenem nad břevno.

 

Prvního gólu se nakonec dočkala Dobrovice, když se Pavel Bernát dokázal prosadit ve své třetí šanci. V souboji jeden na jednoho si poradil s Landovským a pravačkou překonal Řeháka střelou k tyči – 1:0. Neudržitelný Bernát měl čtvrtou příležitost o chvíli poté, z osmi metrů ale přestřelil. Následně Bernát nahrával Osvaldovi, který ve skluzu neusměrnil balon do prázdné brány. Po půl hodině hry fauloval Grobár ve vápna a Tvaroha mohl navýšit skóre. Střelu doprostřed brány dokázal Řehák nohou vykopnout a udržet naděje.

Domácí v ofenzivě nepolevili, Řehák si připsal další skvělé zákroky

Hned během prvních vteřin druhého poločasu měla Dobrovice další příležitost, Eliášovu přihrávku z pravé strany zakončil Dordević vedle. Další dvě šance Dobrovice na sebe nenechaly dlouho čekat, vždy se skvělým zákrokem prezentoval Řehák, který nejprve zlikvidoval tutovku Žaloudka a poté i hlavičku Dordeviće. Těsné vedení nakonec doznalo navýšení, Eliášovu nabídku zužitkovat Tomáš Osvald – 2:0. Hosté se na výraznější odpor nezmohli, stále se ale činil Řehák. V 75. minutě se štěstím chytl nevydařené zakončení Dordeviće, naopak Strnadovo zakončení zamířilo nad břevno. 



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Novák [-] , M. Routek [-] , P. Lukáš [-] , D. Pelyak [-] - P. Bernát [-] (81. C. Golovko [-] ) , T. Osvald [-] (87. D. Zikmunda [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] , J. Eliáš [-] (85. Z. Jakubec [-] ) - B. Dordevič [-] (76. M. Strnad [-] )

FC MAS Táborsko B
J. Řehák [-] - M. Novák [-] , J. Suchan [-] , P. Nehoda [-] , L. Turek [-] , L. Landovský [-] (46. M. Mácha [-] ) , J. Chotovinský [-] , J. Peterka [-] (67. J. Škarda [-] ) , F. Bakule [-] , M. Grobár [-] , V. Kostka [-]

ŽK: 43. D. Pelyak - 32. M. Grobár .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.