1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

28.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Proti Štěchovicím se sice Vltavín trápil, ale díky jedinému gólu vyhrál. Za první půli jsme si tři body zasloužili, hodnotil trenér Frýdek


Branky


0

Zápas s minimem útočných akcí dokázal opanovat Vltavín, který byl v zápase lepším týmem, ale prosadil se až po chybě Soukupa, který špatným odhadem nechal domácí hráče zakončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Soukupa znamenala pohromu

Během úvodních minut byl Vltavín aktivnějším týmem. Dvakrát zakončoval nepřesně Hodas, kterému v aktivitě sekundoval Mashike. Právě zahraniční akvizice domácích svedla ve vápně souboj s Bustou a posléze Soukupa zachránilo břevno. Velkou snahu kromě Mashikeho prokazoval i Šípek, jenže jeho centry do vápna jeho spoluhráči povětšinou nezužitkovali k zakončení. Ze strany Štěchovic se nejednalo o ofenzivní manévry, dobře hrajícího soupeře ohrozily pokusy Jakobovského, Kučery či Vernera, ale Pávek si s nimi poradil. 

 

V cestě za prvním gólovým úspěchem pomohl Vltavínu až Soukup, když špatně odhadl centr letící do vápna, díky čemuž jeden z hráčů mohl přihrát před bránu a David Podzimek razantně uklidil balon do odryté brány – 1:0. Nadále vápna hostů létalo několik centrů, Janda se Šípkem se snažili najít hlavu vysokého Mashikeho, který stále doplácel na nepřesnosti. Paradoxně se mohlo jít do kabin za nerozhodného stavu. Dvě minuty před koncem za zády Pávka dvakrát zazvonilo břevno. Nejprve ohrozil po centru vlastní bránu Abena, balon se odrazil ke Kučerovi, ale jeho rána zamířila do stejného místa.

Oba gólmani byli spíše bez práce

Pokračování moc šancí nenabídlo. Před bránou domácích se sice objevil Mareš, ale Pávka neohrozil. V ohrožení nebyl ani Soukup, i když přihrávka Podzimka nebezpečně prošla vápnem. Jedno z dalších nepřesných ohrožení Pávka si připsal v 57. minutě Batka. Postupně hra ztrácela i svou pohlednost, oba týmy se předháněly v chybných rozehrávkách a tato hra Vltavínu seděla, protože Pávek nemusel řešit vážnější problémy. Vzruch nenabídli ani Hřebeček s Marušem, jejich pokusy za záda Pávka nezamířily. Ačkoliv bylo během druhého poločasu několik přerušení včetně zdržování Pávka, rozhodčí Makovička překvapivě nenastavil ani jednu minutu a definitivně tak určil vítězný tým.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme hráli výborně, kdybychom po první půli vedli tři čtyři nula, myslím, že by se nikdo nedivil. Ve druhé půli už soupeř přidal a hra se vyrovnala. Štěchovice se spoléhaly více na brejky, byl z toho boj od vápna po vápno. Soupeř hrozil standardními situacemi, my měli ve druhém poločase jen pár pološancí, které jsme neproměnili. Za první poločas jsme ale uhráli zaslouženou výhru. Za nejlepšího hráče zápasu označím levého obránce a střelce branky Davida Podzimka."




Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , . Mashike [-] (88. P. Pejša [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , R. Macháč [-] (77. M. Schindler [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] (67. M. Macháček [-] ) , J. Hodas [-] , V. Valíček [-] , O. Janda [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , M. Verner [-] (63. Š. Maruš [-] ) , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , S. Hřebeček [-] , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , L. Batka [-]

ŽK: 70. D. Tichý , 76. O. Janda , 86. O. Koblenc - 70. Š. Maruš , 75. M. Mareš , 85. L. Batka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.