Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

26.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Ježdík se podílel vítězným gólem nad svým bývalým týmem, dvěma góly mu sekundoval Balšánek


Branky


0

Písečtí fotbalisté v domácím zápase na papírového favorita nevyzráli. Důležitou trefu dal na konci prvního poločasu Balšánek, tento gól zaskočil aktivně hrajícího soupeře. Druhý gól přidal ex-písecký Jiří Ježdík a gól to byl nakonec vítězný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balšánek v závěru poločasu zaskočil domácí Písek

Hosté, kteří do Písku přijeli v pozici týmu útočícího na nejvyšší příčky tabulky, si na své konto připsal první větší šanci, když v nebezpečné pozici hlavičkoval Soldát do břevna brány domácího Rondzika. Během prvních minut to byla jediná akce z obou stran. Velmi výrazný byl během prvního poločasu Froněk, který dělal soupeři problémy. První velkou šanci si připsal hned po Soldátově hlavičce do břevna, kdy pronikl středem hřiště a dostal se až před brankáře Krčka, kterého však následně trefil. Poté vybojoval rohový kop, na jehož konci stál Řehák, ale celou situaci opět Krček ustál. Pět minut před koncem poločasu udeřil Králův Dvůr, po přihrávce z pravého křídla se střelou na zadní tyč prosadil hostující kapitán Jakub Balšánek a zasadil těžkou ránu aktivně hrajícím domácím – 0:1.

Ježdík se prosadil proti svým bývalým spoluhráčům

Favorit zápasu zvýšil hned po návratu z kabin, druhý gól přidal ex-písecký Jiří Ježdík – 0:2. Písečtí hráči měli míč častěji na svých kopačkách, vypracovali si několik standardních situací, jenže většina akcí končila ještě před hranicí vápna a Krček nemusel řešit příliš složité situace. Definitivní pojistku tří bodů přidal Jakub Balšánek – 0:3. Na výhře Cábelíků už nic nezměnil ani čestný gól domácích, o který se postaral Martin Held – 1:3.

 

Zdroj článku: oficiální webové stránky Písku (www.fcpisek.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Hrál se vyrovnaný zápas, šance byly na obou stranách. Jenomže my žádnou nedali, zatímco Králův Dvůr se dostal do vedení. Když jsme pak v úvodu druhé půle dostali druhý gól, už se nám zápas nepodařilo stočit na naší stranu. Snažili jsme, šli jsme do rizika a inkasovali potřetí. Pak přišlo už jen kosmetické snížení. Druhý poločas se nám ve srovnání s prvním nepovedl, byli jsme v něm horším týmem a Králův Dvůr se zaslouženě dostal do vedení a nakonec i získal vítězství."




Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - T. Froněk [-] , F. Řezáč [-] , L. Holub [-] (72. M. Held [-] ) , A. Kočí [-] , V. Hrachovec [-] (57. F. Vaněk [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] , M. Rendla [-] , P. Řehák [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , M. Hell [-] , M. Procházka [-] - J. Ježdík [-] (91. P. Svoboda [-] ) , J. Balšánek [-] , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] (71. P. Eliáš [-] ) - M. Šlapák [-] (77. D. Zelenka [-] ) , A. Hájek [-] (86. J. Bouček [-] ) -

ŽK: 41. A. Kočí - 51. J. Balšánek , 67. A. Hájek , 73. D. Kilián , 89. M. Procházka .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - HÁDEK Jaroslav, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.