1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

26.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí půda Benátkám svědčí, další tři body zde vybojovaly s nebezpečným Vltavínem


Branky


0

Velice důležité vítězství proti týmu, se kterým Benátečtí ve své historii ještě nikdy neudělali ani bod. Přesně takhle by se dala popsat výhra proti pražskému Vltavínu. O třech bodech rozhodl ve druhém poločase Knobloch, který přesně zakončil pohlednou kombinační akci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná podívaná bez branek

Samotný zápas začal velice opatrně. První vzruch tak přinesla až 13. minuta, kdy Waltrův bochánek skončil v rukavicích brankáře Pávka. Tentýž hráč prověřil brankáře Vltavínu také v 18. minutě a nutno podotknout, že Pávkův zákrok byl mnohem složitější a hosty podržel. Chvíli poté pálil také domácí Borovička, avšak Pávek znovu úspěšně zasáhl. Postupně se ale začínali dostávat ke slovu také hosté, avšak Michňa hýřil jistotou. Tak jako při šanci Mashikeho, jehož vychytal. Zajímavá byla také střela benáteckého Kamlacha, po které se musel Pávek hodně natahovat, míč však nadvakrát zkrotil.

 

Závěrečná čtvrthodinka první půle byla pro diváky hodně zajímavá. Nejprve totiž Mashike trošku prováhal střelu, se kterou si následně poradil Michňa ve spolupráci s benáteckými obránci. Nadějně vypadal také protiútoku Synka, kterého ale na poslední chvíli obral o míč Pozníček. Ve 39. minutě Michňa neudržel centrovaný míč, avšak nebezpečný Mashike byl příliš blízko domácímu brankáři, kterého nastřelil. Následně střílel také Pozníček, jehož pokus se ale točil od benátecké branky. Po krátkém minutovém nastavení hlavní rozhodčí Kalenda první půli ukončil.

Nedostatečně bráněný Knobloch vystřelil tři body

Úvod druhé půle začali aktivněji hosté. Na pravé straně zlobil Janda, jehož nebezpečný skákavý centr skončil u Michni, na kterém se hosté provinili útočným faulem. Janda se snažil zakončit také po elegantním vysunutí Pozníčkem, benátecká obrana ale pracovala na jedničku. Chvíli poté vypustil skákavou střelu ze své kopačky také hostující Macháček, brankový prostor ale minul. Na závěrečných pětadvacet minut pustil hostující trenér Frýdek do hry také Hodase, čímž posílil útok svého týmu o dalšího hráče.

 

Právě Hodas se brzy dostával za Sudkova záda, ale benátecký obránce si s ním čistě poradil. V 63. minutě rozjel akci střídající Kocourek, jenž byl na hřišti pouhé dvě minuty, vysunul Synka, který zatáhl míč k pokutovému území a přihrávkou oslovil Jana Knoblocha, který nedostatečně bráněn vstřelil úvodní branku zápasu – 1:0

 

O chvíli později se míč do podobné šance dostával k Bočkovi, toho ale za minutu dvanáct odzbrojil Janda. V 70. minutě měli domácí výhodu přímého kopu, Waltrova technická střela ale mířila kousek nad břevno. O tři minuty později Benátečtí pozapomněli na volného Hodase, jeho ale velmi důležitým zákrokem vychytal Michňa. Závěrečných deset minut rozkouskovala taktická střídání domácího týmu a zkušenější hosté se tak do koncovky dostávali jen stěží. Vyrovnat mohl po rohovém kopu Tichý, který ale hlavou mířil nad bránu. Štěstí zkoušel z velké dálky také Pozníček, jehož střela ale byla velmi nepřesná. Benátečtí tak celkem v poklidu dokráčeli k velmi důležitému vítězství.

 

Zdroj článku: oficiální web Benátek (www.kopanabenatky.cz)



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: „Věděli jsme, že náš dnes čeká velmi těžký soupeř, což hráči Vltavínu jednoznačně potvrdili. Jazýčkách na miskách vah v tomto utkání byla podle mého názoru větší vůle po vítězství. Tento fakt nás ve vyrovnaném zápase nakonec odměnil a my získali nesmírně důležité tři body. Všem hráčům bych rád poděkoval za jejich bojovný výkon.“

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: „Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas, řekl bych, že trošku bez šancí, spíše od vápna k vápnu. Bohužel, když se domácí poprvé dostali na naši polovinu, nechali jsme si dát gól. Poté se nám hrálo velmi těžce. Benátky se stáhly před vlastní šestnáctku a nám se nedařilo dostat hru do stran, aby před domácí bránu chodily centrované míče. Je to velká škoda. Chtěli jsme tu vyhrát, abychom se posunuli v tabulce výše. Domácí byli o jednu branku úspěšnější.“



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Hošťálek [-] , B. Tvrzník [-] , M. Borovička [-] , J. Sudek [-] , J. Synek [-] (81. Š. Krýda [-] ) , J. Boček [-] , J. Knobloch [-] , V. Šimeček [-] (90. J. Jäger [-] ) , J. Kamlach [-] (61. J. Kocourek [-] ) , O. Walter [-] (87. J. Kraus [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] (79. P. Pejša [-] ) , . Mashike [-] , M. Schindler [-] (55. J. Hodas [-] ) , O. Šípek [-] , J. Růžička [-] (34. D. Pozníček [-] ) , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-] (68. R. Macháč [-] )

ŽK: 75. J. Boček , 81. J. Knobloch - 71. R. Macháč , 74. D. Pozníček .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kalenda Jan - MUSIL Jiří, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.