2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:15

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Táborska dokázali porazit Chrudim a udrželi naděje na udržení


Branky


0

Oproti minulému zápasu se sestava Táborska sešle v lepším počtu a dokázala potrápit i Chrudim. Hosté se v koncovce trápili už v minulém zápase, gólmama Řeháka v tomto případě nepřekonali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly Chrudim zarazily

Do utkání vstoupili lépe chrudimští a hned ve 23 vteřině šel sám na brankáře Dostálek. Chrudimského hráče vychytal domácí brankář Řehák. Hosté se dál snažili kombinovat a vytvořit si další šance. Po rohovém kopu se dostal ke střele Kopecký a jen těsně minul domácí branku. Táborští se osmělili v šesté minutě a po nenápadné akci a centru Lukáše Landovského se nečekaně ujali vedení, když míč z jeho kopačky zapadl za zadní tyč Mrázkovy branky - 1:0. V 9. minutě se domácí prosadili po kombinační akci a střele z otočky Vojtěcha Kostky – 2:0. Chrudimští se těžko vzpamatovávali z gólového šoku. Domácí bránili vedení a hrozili jen z brejků. Hostům se nedařilo kombinačně a ani standardní situace neměli patřičnou nebezpečnost. Do kabin tak odcházeli s dvoubrankovým mankem. 

Převahy Chrudim nevyužila

Druhý poločas byl v režii chrudimských hráčů a souvislý tlak volal po kontaktním gólu, ale trestňák Kopeckého vyrazil domácí brankář na roh, stejně si poradil i se střelou Langra a Krčála. Další standardka Kopeckého jen rozezvučela konstrukci branky. Konec utkání hráli chrudimští vabank a tak domácí mohli skóre navýšit, ale také oni trefili jen konstrukci branky a se šancí z devadesáté minuty si poradil brankář Mrázek, který střelu z blízkosti nohou vytěsnil nad branku. Domácí tak díky dvěma slepeným gólům ze šesté a deváté minuty zvítězili a získali tři body do tabulky ČFL.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí



Sestavy


FC MAS Táborsko B
J. Řehák [-] - M. Novák [-] (62. L. Turek [-] ) , P. Nehoda [-] (79. M. Mácha [-] ) , L. Landovský [-] , A. Presl [-] (85. J. Suchan [-] ) , V. Kostka [-] (90. F. Bakule [-] ) , J. Chotovinský [-] , L. Kalvach [-] , D. Souček [-] , J. Peterka [-] , M. Toml [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , L. Kopecký [-] , D. Vodrážka [-] (60. D. Vavrouš [-] ) , J. Stránský [-] (80. D. Vašulín [-] ) , V. Řezníček [-] (40. J. Krčál [-] ) , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] , T. Dostálek [-] , O. Kesner [-] (80. T. Mlynka [-] )

ŽK: 45. A. Presl , 69. L. Kalvach , 87. V. Kostka , 88. L. Landovský - 87. M. Radouš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - HŮLKA Lukáš, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.