3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:30

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr doma opět neikasoval, třemi góly porazil zachraňující se Benátky


Branky


0

Králův Dvůr prodloužil vítěznou domácí sérii v zápase s Benátkami. Michňa sice několik šancí zlikvidoval, ale za jeho záda domácí hráči dokázali procedit tři střely. Cábelíci na jaře odehráli pět domácích zápasů a vytěžili patnáct bodů se skóre 15:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michňa vychytal řadu šancí

První větší šance utkání přišla již v osmé minutě. V pokutovém území byl důraznější hostující Knobloch než domácí Bouček, následnou střelu benáteckého záložníka ale dokázal brankář Krček vyrazit. Královodvorští odpověděli pokusem Ježdíka, který zblokoval Borovička. Zapotil se také brankář Benátek Michňa. Ježdík posadil jeden ze svých velmi dobrých centrů na hlavu Šilhavému, avšak Michňa byl u své tyčky včas. Benátecký brankář si připsal další zákrok po teči Hájka, opět ale dokázal míč zkrotit. Ježdík hostující fotbalisty na levé straně hodně zlobil, jeho četné centry ale povětšinou končily v Michňově moci, nebo byly o malý chloupek nepřesné.

 

Ve 23. minutě museli hosté nuceně střídat. Zraněného Šimečka nahradil na trávníku Radosta. O chvíli později pláchl rychlonohý Hájek hostujícím obráncům a Michňa znovu velmi dobrým zákrokem zachránil bezbrankový stav. Nejblíže gólu byli domácí ve 30. minutě. Hájkův přízemní centr vyrazil Michňa k Ježdíkovi, který střílel do opuštěné brány, hosty ale zachránil skluzující Hošťálek, jenž míč vykopl. Následně trávník opustil pro zranění také benátecký Mižič, jehož nahradil Kocourek.

 

Ve 33. minutě se už ale domácí radovali. Po rohovém kopu vznikl před Michňovou brankou závar, který hosté nedokázali na několik pokusů uhasit. Jako poslední se míče dotkl Martin Kraus a balon se dostal přesně k pravé tyči – 1:0. Dvě minuty před koncem první půle pádil na Michňu zcela osamocený Hájek, ten jej ale dokázal vychytat. Dorážku z velmi dobré pozice nasměroval Procházka mimo.

Benátky inkasovaly další dva góly

Také úvod druhého poločasu patřil domácím. Kilián však o malý kousek benáteckou bránu minul. V 50. minutě už ale domácí podruhé udeřili. Přesná Šlapákova přihrávka našla Adama Hájka a ten se tentokrát před Michňou nemýlil – 2:0. Poté Benátečtí vyrovnali hru. Na více než několik nepřesných pokusů se ale nezmohli. Přesnější pokus měl na svědomí jen Knobloch, jeho střela ale Krčka příliš nevylekala.

 

Naopak dvacet minut před koncem mohl rozhodnout Soldát, který z bezprostřední blízkosti mířil nad branku. Nebezpečný byl také střílený centr Krause, který Michňa vyrazil na rohový kop. Také další Krausovu střelu dokázal Michňa vyrazit. Míč ale neudržel a dorážející Michal Procházka stál přesně tam, kde měl být – 3:0. Závěrečných deset minut už se dohrávalo spíše jen z povinnosti.

 

Zdroj článku: oficiální web Benátek (www.kopanabenatky.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: „Z Benátek jsem měl velký respekt, protože se na jaře hodně zvedly a daří se jim dělat body. Věděl jsem, že nás čeká těžké utkání, které bude o prvním gólu. Začátek zápasu mi dal za pravdu, neboť Benátečtí vypadali prvních deset minut opticky velmi dobře. My jsme ale hráli naši hru, dali jsme gól, který byl pro vývoj zápasu důležitý. Před svým týmem dnes smekám za to, jak k zápasu přistoupil a jak ho zvládl.“

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: „V dnešním utkání jsme naprosto zaslouženě prohráli. Z našeho podání bylo dobrých pouze úvodních patnáct minut první půle, kdy naši hráči dodržovali stanovenou taktiku. Do poločasu jsme ale byli nuceni třikrát vystřídat kvůli zraněním. Tento fakt se na naší hře podepsal. Zejména odchod Šimečka vnímám jako zásadní. Poté totiž v naší defenzivě docházelo k rizikovým situacím, které jsme chtěli eliminovat. Soupeř si tak poměrně snadno vytvářel brankové příležitosti. Ve druhém poločase jsme měli opět čtvrthodinku, kdy naše hra splňovala určité parametry, bohužel však bez brankového efektu. Po zbytek utkání nás velmi kvalitní soupeř přehrával.“



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , M. Hell [-] , J. Bouček [-] - M. Procházka [-] (83. P. Dochtor [-] ) , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] , J. Ježdík [-] (86. A. Brehin [-] ) - M. Šlapák [-] (74. D. Zelenka [-] ) , A. Hájek [-] (84. P. Svoboda [-] ) -

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] (46. J. Sudek [-] ) , B. Tvrzník [-] , M. Borovička [-] , M. Hošťálek [-] , J. Mižič [-] (30. J. Kocourek [-] ) , J. Synek [-] (71. O. Šíma [-] ) , J. Boček [-] , J. Knobloch [-] , V. Šimeček [-] (22. D. Radosta [-] ) , O. Walter [-]

ŽK: 27. D. Radosta , 69. M. Borovička , 78. J. Boček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.