0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 10:15

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek bere z derby tři body, Táborsko srazil ve druhém poločase Rendla


Branky


0

Rezerva Táborska se při bojích o důležité body vrátila zpět na travnaté hřiště v Táboře a měla za soupeře mírně se trápící Písek. Ten se dokázal oklepat z nepříjemné ztráty se Štěchovicemi a postaral se o jediný gól zápasu, který vstřelil ve druhém poločase Rendla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jihočeské derby proti sobě svedlo zachraňující se rezervu Táborska a Písek. Tabulkově tedy dva týmy z druhé poloviny tabulky. Oba týmy měly v zápase o co bojovat, domácí o důležité body, hosté zároveň i o napravení zpackaného zápasu se Štěchovicemi. V dresu hostujícího týmu se představila také dvojice zimních posil Aleš Kočí s Tomášem Froňkem, kteří do Písku přišli právě z řad soupeře z Táborska. Oba se ještě před výkopem nedělního duelu dočkali oficiálního rozloučení s modrobílými barvami. V samotném utkání byl ze sestavy Píseckých zpočátku nejnebezpečnějším hráčem Martin Held, ale jeho pokusy, stejně jako příležitosti Táborska, brankou neskončily. 

 

Oba gólmani drželi čistá konta i po změně stran, kdy museli být pozorní proti šancím Krsty Dordeviče na straně domácích a Aleše Kočího či Tomáše Froňka v dresu Písku. Rozhodující okamžik zápasu přišel po sedmdesáti minutách hry. Svěřenci trenéra Ondřeje Prášila rozehráli rohový kop nakrátko, následoval centr na zadní tyč, který do ohně vrátil Martin Voráček, balon se na malém vápně dostal až k Michalu Rendlovi, který ho poslal do sítě a zařídil tak tříbodovou píseckou radost - 0:1. Naopak domácí hráči budou muset v příštím zápase zabrat, aby pod sebou udrželi Benátky s Hořovickem.

 

Autor článku: Petr Brůha / fcpisek.cz

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Vyhrané derby, zápas se šťastným koncem, bodově jsme se odtáhli ode dna. Za druhý poločas byla výhra zasloužená. V prvním jsme přežili jednu tyčku po nerozumění v obraně. Pak jsme odhodili zátěž, proti nám nastoupilo hodně hráčů ze širšího kádru druhé ligy Táborska, otrkali jsme se, zjistili, že se s nimi dá hrát a ve druhém poločase jsme byli lepší. Velký kus práce v zápase odvedl ve středu zálohy Aleš Kočí, který stejně jako Froněk hrál proti svému bývalému týmu, a ukázal, jaký je to profesionál a rval se za Písek."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
J. Řehák [-] - J. Peterka [-] (38. A. Presl [-] ) , T. Mrázek [-] , L. Landovský [-] , O. Běloušek [-] , L. Kalvach [-] (86. M. Grobár [-] ) , J. Chotovinský [-] , E. Ciku [-] (74. L. Turek [-] ) , K. Dordević [-] (61. V. Kostka [-] ) , D. Souček [-] (71. P. Nehoda [-] ) , A. Hanzlík [-]

FC Písek
L. Varyš [-] - L. Holub [-] , M. Held [-] (82. F. Řezáč [-] ) , O. Sajtl [-] , A. Kočí [-] , T. Froněk [-] , V. Hrachovec [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] , M. Rendla [-] , P. Řehák [-]

ŽK: 60. L. Kalvach , 78. A. Presl , 87. O. Běloušek - 51. O. Sajtl , 57. A. Kočí , 81. M. Held , 90. P. Řehák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Martínek Petr - PEKAŘ Eduard, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.