4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

21.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Benátky dokázaly odehrát nerozhodný poločas v Hradci, poté třikrát inkasovaly


Branky


35. J. Duben , 55. J. Novotný , 65. K. Piták , 68. K. Piták - 45. J. Boček
0

Aspirant na postup do druhé ligy je ve velké formě. Před týdnem dokázal srazit pěti góly Vyšehrad, další vysokou výhru si připsal s Benátkami. První poločas sice skončil nerozhodně, ve druhém poločase se prosadil dvakrát Karel Piták a domácí tým nakonec vyhrál o tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátky vyrovnaly v závěru poločasu

První šanci utkání si připravil zkušený exligista Štěpán, jehož pokus z přímého kopu jen těsně minul levou tyčku benátecké brány. Právě Piták se Štěpán byli ve hře královéhradecké Olympie hodně vidět a Benátečtí si na ně museli dávat velký pozor. Nebezpečná byla též hlavička Dubna po dalším přímém kopu, ani nyní ale míč mezi tři tyče nemířil. Na druhé straně se odhodlal ke střele Kamlach, jehož pokus byl sražen na rohový kop. Nepřesný byl též Piták, který se odpoutal od svého strážce, Michňu ale nevylekal. Udeřilo až ve 34. minutě. Po rohovém kopu domácích vznikl před Michňou velký závar, několik zblokovaných střel ještě v brance neskončilo, pak ale Jiří Duben propálil vše, co mu stálo v cestě a mohl jít slavit – 1:0. Domácí byli při chuti, několik dalších jejich centrů však skončilo v Michňových rukavicích, nebo si s nimi hostující obrana poradila. Už v nastaveném čase zahrávala Olympia další z početných rohových kopů, nezakončila však a Benátky vyrazily do rychlého protiútoku. Po Waltrově pasu se dostal míč k Janu Bočkovi, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči – 1:1.

Olympie rozhodla třemi góly

S Olympií však branka v nastavení vůbec nezamávala. Také do druhého poločasu nastoupil Sazimův tým velmi aktivně a Benátečtí museli dávat velký pozor. Po Kořínkově přihrávce zakončoval Štěpán, brankový prostor ale minul. Nebezpečný byl také průnik Bareše, který na poslední chvíli uhasil Jäger. Po následném rohovém kopu se domácí k hlavičce jen těsně nedostali. V 55. minutě Štěpána vychytal exkluzivním zákrokem  Michňa, míč však zůstal ve hře a Jan Novotný životní střelou z uctivé vzdálenosti trefil přesně levou šibenici – 2:1. Na druhé straně jemný Waltrův centr hlavičkoval Hošťálek, Frydrycha ale neohrozil. Naopak v 65. minutě po Frydrychově výkopu si domácí vypracovali nádhernou akci, kterou zakončil střelou podél brankáře Michni Karel Piták – 3:1. O tři minuty později to bylo s hosty ještě horší. Walter ve středu hřiště přišel o míč. Střídající Kraják zasprintoval podél levé postranní čáry a přesným centrem našel Karla Pitáka, který v akrobatické pozici trefil naprosto přesně – 4:1. Závěr zápasu se spíše jen dohrával. Domácí pod dojmem výrazného vedení se nikam příliš nehnali, hosté nebezpeční nebyli a Frydrycha vůbec neohrozili. Za zmínku snad stojí jen pokus střídajícího Kocourka po Waltrově přihrávce, který bližší tyčku o chlup minul. Na druhé straně mohl pátou branku přidat Duben, jehož dalším velmi dobrým zákrokem vychytal Michňa.

 

Zdroj článku: www.kopanabenatky.cz

Zdroj fotek: www.fcolympia.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "V první půli jsme se dostali po standardní situaci do vedení, to se nám bohužel nepodařilo udržet a v závěru půle jsme po rychlém brejku inkasovali. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji než hosté, přitlačili jsme je k jejich pokutovému území a z toho rezultovala naše druhá, vedoucí branka. Postupem času jsme hru opanovali a přidali ještě další dva góly. Zaslouženě jsme vyhráli. "

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Dnes jsme odehráli velmi těžký duel proti asi nejlepšímu týmu celé soutěže. I když jsme prohráli, nemáme se za co stydět. Všichni naši hráči zápas odmakali na hraně svých možností. Škoda, že se nám ve druhé půli nepodařilo udržet vyrovnané skóre delší dobu. V tomhle vidím zlomový moment. Podle mého názoru jsme zatím byli pro domácí nejnepříjemnějším soupeřem. "



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , D. Broukal [-] - D. Čada [-] , L. Houžvička [-] (88. D. Prouza [-] ) , M. Demeter [-] (88. P. Čihák [-] ) , V. Štěpán [-] (83. D. Kuťák [-] ) - D. Bareš [-] (80. D. Ličman [-] ) , J. Kořínek [-] (62. O. Kraják [-] ) , K. Piták [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , B. Tvrzník [-] (55. J. Mižič [-] ) , M. Borovička [-] , M. Hošťálek [-] , J. Jäger [-] , J. Synek [-] (65. Š. Krýda [-] ) , J. Boček [-] , J. Kraus [-] , J. Kamlach [-] (69. J. Kocourek [-] ) , O. Walter [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - RAIS Ondřej, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.