5:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

30.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová ve druhé půli vypnula, Rokycanům však výhra k jistotě nestačí


Branky


15. M. Černý , 46. K. Vileta , 70. M. Černý (p.) , 81. K. Vileta , 84. J. Končal - 9. D. Chytrý , 45. R. Nečas
1

Západočeši zabrali až příliš pozdě. I když dokázali porazit vítěze soutěže z Čížové, v tabulce neposkočily, o čemž rozhodla remíza Krumlova s Jankovem. Naději však stále živí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečasův gól do šatny

Nelehký úkol čekal rokycanský celek, který musel porazit lídra z Čížové a ještě doufat ve správný výsledek duelu mezi Českým Krumlovem a Jankovem. Jihočeši navíc nešetřili své opory a nasadili nejsilnější možnou sestavu, která byla k dispozici a stoprocentně zdravá.

 

K prvnímu ohrožení brány došlo v 9. minutě a hned z něj byl gól. David Chytrý se napřáhl na hranici velkého vápna a svou přízemní střelu nasměroval přesně k pravé tyči! V podstatě ihned mohl vyrovnat Grambal, který se dostal k hlavičce na malém vápně, jenže netrefil míč ideálně.

 

Za chvíli se po Viletově centru dral do dalšího zakončení Grambal, ale ani tentokrát nezpůsobil Kratochvílovi v hostující kleci příliš problémů. Čížovský gólman si zadělal na problémy sám v 15. minutě, když špatně vyběhl proti Michalovi Černému, a pro domácího fotbalistu bylo už jednoduché trefit naprosto prázdnou bránu!

 

Za čtyři minuty protančil až do zakončení Končal, jeho pokusu však chyběla dostatečná razance. Rokycanské vyrovnávací branka povzbudila a domácí nebyli daleko od otočení skóre ve 21. minutě. Nejprve střílel hezky Černý, pak zase zblízka přestřelil bránu Aubrecht.

 

Velkou ránu schytali domácí těsně před odchodem do kabin. Veškerá jejich předchozí snaha přišla vniveč, a navíc se ve zmíněné 45. minutě dostal do zakončení Radim Nečas, který donutil Vilda lovit míč ze sítě podruhé!

Viletův gól ze šatny

Rokycanské to však zdravě nakoplo a už v prvních vteřinách druhého poločasu znovu srovnali. Do míče trkl Karel Vileta a překonal Kratochvíla! Obrat ve skóre zařídil z pokutového kopu Michal Černý, pro kterého to tak byla druhá branka utkání.

 

Jeho kolega Karel Vileta nechtěl zůstat pozadu a v 81. minutě stvrdil tři body pro Rokycany, které dávaly Západočechům ještě špetku naděje. O tu však přišli, když se dozvěděli konečný výsledek z Českého Krumlova. Předtím se ještě alespoň mohli radovat z gólu Jana Končala, který uzavřel skóre na určitou dobu posledního rokycanského divizního vystoupení na 5:2.

 

V žebříčku divizní skupiny A sice tedy Rokycany směrem vzhůru neposkočily, nasbíraly ale nejvíce bodů ze všech týmů na sestupových příčkách (ze skupin A, B, C). Udržení v soutěži by je tak nemuselo minout, jisto však bude až 24. června na losovacím aktivu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čížová
Vedoucí Vladimír Vávra: „Už dva týdny netrénujeme a bylo to znát, ve druhém poločasově jsme kondičně naprosto odešli. Nechceme to nějak zveličovat. Domácí hráli o všechno, po změně stran vsadili všechno na jednu kartu. Chyběla nám dostatečná motivace, myslím si, že se naši hráči nechtěli ani zranit, do soubojů nechodili stoprocentně.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , K. Vileta [-] , J. Končal [-] , T. Cibula [-] (64. J. Ječmen [-] ) , J. Vaščák [-] , D. Wohlrath [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , P. Grambal [-] (84. J. Kořínek [-] )

TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - M. Kočí [-] , D. Novák [-] , D. Chytrý [-] , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] (46. M. Pohnán [-] ) , R. Nečas [-] (84. J. Satrapa [-] ) , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , P. Janda [-] , T. Janoch [-]

Hráči zápasu: M. Černý , K. Vileta .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - KLUPÁK Petr, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 6. 2017 14:47
Rokycany karma funguje co???Aneb vítejte v kraji :D :D :D :D