Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 10:15

28.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

6.0

Admira otočila duel s Doubravkou


Branky


0

Vyrovnaný zápas s minimem šancí sehrály Admira Praha s plzeňskou Doubravkou. Hosty poslal do vedení Brabec, po změně stran ale Pražané otočili skóre zásluhou krásné rány Paťhy a Zahálkova rohového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný start domácí nevyužili

Do zápasu s Doubravkou vstoupili Pražané aktivně a už ve 4. minutě si vytvořili slušnou příležitost, Nádeníček však pálil jako Sergio Ramos při penaltách. Stejný hráč o chvilku později hlavičkoval do připraveného Suchého v bráně hostů.

 

Nepřesně zahrozil také Zahálka z přímého kopu. Pak však přišla 19. minuta, pěkná kombinace hostů, ponechaná výhoda, David Brabec střílející z hranice velkého vápna a trefující se přesně k tyči, kam Víšek nedosáhl!

 

Zaskočené domácí mohla Doubravka potrestat za dalších pět minut, ale Víšek se překonat nenechal. V pohotovosti musel být na druhé i straně Suchý, jelikož do vápna Plzeňanů létal jeden balón za druhým. Do konce poločasu se však skóre již nezměnilo.

Paťhova výstavní trefa a šťastný konec pro Admiru

Chvilku po startu druhého dějství se Admiry dočkala vyrovnání. Z přímého kopu z pětadvaceti metrů se krásně trefil Marek Paťha! Nutno dodat, že inkasovaný gól jde i na vrub brankáře Suchého, který trochu zaváhal. Překlopit misky vah zpět na stranu Doubravky mohl Künstner, který utekl protihráči, a dokonce obešel i Víška, do zakončení se už ale díky navrátivší se obraně domácích nedostal.

 

I v dalších minutách pokračoval trend nastolený od prvních minut. Utkání bylo velmi vyrovnané a nabídlo minimum šancí, hrálo se především mezi vápny. Za zmínku stojí až 83. minuta a rána Mošny, který obral o míč jednoho z protihráčů a následně vystřelil velmi povedeně, na Suchého si však nepřišel.

 

Přece jen se ale obrat domácímu týmu povedl ještě před koncem základní hrací doby. Hercovu střelu vytěsnil Suchý na rohový kop. Gólman Doubravky si ale následně vybral slabší chvilku, když nezachytil centr Štěpána Zahálky a tři body tak přistály Admiře přímo do klína!

 

Hodnocení trenéra Admiry Jindřicha Tichaie a střelce vítězné branky Štěpána Zahálky



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér Jindřich Tichai: „Soupeř si bod zasloužil, herní obraz byl vyrovnaný. Nedaří se nám doma dávat rychlé góly, jako tomu bylo na podzim. Po inkasovaném gólu na nás spadla deka, nešlo nám to. Gól na 1:1 byl z naší strany šťastný, když Paťha nachytal hostujícího brankáře. Osmá výhra v řadě, po téhle stránce super. Herní projev ale nebyl dobrý.“

SK Senco Doubravka
Trenér Aleš Jindra: „Dostali jsme gól na 2:1 v 88. minutě, je to pro nás hořké. Podali jsme slušný výkon a myslím, že jsme ve druhém poločase byli i lepší než soupeř. Bohužel to ale nestačilo. Série bez výhry se nám natahuje, je to nepříjemné. Věřím ale, že poslední domácí utkání s Rokycany zvládneme a rozloučíme se vítězně. Velmi dobře odehráli zápas oba stopeři Novák s Knakalem, stejně tak Brabec v záloze.“



Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.