Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 15:00

28.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně neměly se Sušicí problém


Branky


0

Svých šest gólů si Viktoria rozdělila rovnoměrně do obou poločasů a pohodlně si dokráčela pro jasné vítězství. Dvakrát se prosadil Patrik Kavalír. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice vydržela necelých třicet minut

Úvod utkání patřil favoritovi z Mariánských Lázní, který poprvé prověřil sušického Gilla v 9. minutě. Pětadvacetiletý brankář se ale překonat nenechal, a i v dalších minutách úspěšně ve spolupráci s obranou likvidoval lázeňské pokusy.

 

Nestačil až na Matěje Kravara ve 26. minutě, který po pěkné akci poslal Viktorii do vedení! Za pět minut mohli domácí přidat druhou branku, když se trochu krkolomně dostali do zakončení. Gill ale stačil vytěsnit míč na rohový kop.

 

V 36. minutě Lázeňští svůj náskok zdvojnásobili, tentokrát zásluhou krajního záložníka Martina Buršíka! Chvilku před koncem poločasu stvrdil pohodu domácích aktivní Patrik Kavalír a dostal Viktorii do velmi pohodlné pozice pro druhý poločas.

Viktorka na nic nečekala

Také vstup do druhé poloviny zápasu se povedl Viktorii. Ve 47. minutě totiž zvýšil Zdeněk Štěpán na 4:0 a schylovalo se k dalšímu sušickému debaklu. Uběhlo dalších pár okamžiků a Mariánky zvýšily už na rozdíl pěti gólů. Do střelecké listiny přibylo páté jméno, tentokrát Jaroslava Sadílka!

 

Na závěrečnou půlhodinku se do brány domácích šel podívat Jacko-Lysák, když nahradil stálici Šmejkala. Ač se hosté prezentovali sympatickým fotbalem a snažili se o kombinaci, kvalitou na Mariánskolázeňské zkrátka neměli. Přesto se hrálo ve svižném tempu a diváci se nenudili.

 

Minutu před koncem dokonal povedené odpoledne Patrik Kavalír svým druhým gólem v utkání a upravil konečné skóre na 6:0. I hosté však měli hned několik šancí ke vstřelení branky, jenže žádnou ze svých tutovek nedokázali dotáhnout do kýženého cíle. Museli se tak smířit s nulou na svém kontě.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Do utkání jsme vstoupili zodpovědně, prvních šestatřicet minut jsme hráli dobře, přehrávali jsme soupeře. Po druhém gólu jsme ale trochu ustoupili od důslednosti při napadání, soupeři jsme dali více prostoru, hra se vyrovnala. Rozhodl ale náš třetí gól před poločasem. Po změně stran jsme už byli v klidu a kontrolovali vývoj. Jsme spokojeni. Vyzdvihl bych znovu celé mužstvo, kluci pracovali, šli za vítězstvím. Udělali jsme poslední krok k záchraně, chtěl bych pochválit všechny.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Opět dobrý vstup do utkání, opět zahozená tutová šance a znovu potrestáno gólem. A hned několikrát! Odehráli jsme zápas, ve kterém jsme mohli tři čtyři branky opravdu vstřelit a jet domů s úsměvem. Soupeř nám dal lekci z produktivity. Svých premiérových jedenáct minut v A-týmu si odehrál Patrik Hubáček.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] (58. O. Jacko-Lysák [-] ) - T. Denk [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , V. Kafka [-] , Z. Štěpán [-] (67. P. Holub [-] ) , M. Drahorád [-] (72. J. Šaliga [-] ) , J. Sadílek [-] (76. T. Šilhán [-] ) , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , M. Buršík [-] (82. D. Šlajs [-] )

TJ Sušice
K. Gill [-] - M. Bachroň [-] (61. J. Brabec [-] ) , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Skála [-] , J. Szedmák [-] , J. Čanecký [-] , T. Fuchs [-] , T. Vichr [-] , J. Kysilka [-] (79. P. Hubáček [-] ) , M. Vrhel [-]

ŽK: 30. M. Buršík , 60. T. Denk , 85. D. Cinkanič .
Hráči zápasu: P. Kavalír .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Starý Dominik - TRSKA Adam, ŠVORC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.