F. Dort 6.
F. Dort 69. (p.)
2:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová v Dobříši nezaváhala a přibližuje se postupu


Branky


6. F. Dort , 69. F. Dort (p.) - 9. M. Jirouš (p.) , 12. M. Polodna , 29. R. Nečas , 37. M. Jirouš , 66. R. Nečas
0
Na Dobříš přijel vedoucí tým soutěže. Už tato skutečnost a okolnost, že se domácímu mužstvu v poslední době dařilo, přilákalo na stadion V Lipkách velké množství diváků, kteří na dvě hodiny vynechali akce související s Májovými slavnostmi na Dobříši. Soupeř však byl tentokrát nad síly dobříšských hráčů, a zaslouženě zvítězil.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita Čížové

Branky začaly padat již v samém začátku hry – v šesté minutě vystihl Filip Dort „malou domů“ Pohnána a prostřelil brankáře Satrapu. Za tři minuty však bylo srovnáno. Procházka se snažil v „šestnáctce“ skluzem vypíchnout míč Jandovi, ten však padl přes jeho nohu. Pokutový kop proměnil Martin Jirouš. Krátce nato mohli domácí opět vést, když Dort poslal přesný pas Maryškovi a jeho centr poslal zblízka O. Puchmajer jen do gólmana.

 

To hosté byli úspěšnější. Využili nepřesnou přihrávku před pokutovým územím a Michal Polodna otočil skóre zápasu. Hosté pak přesnými kombinacemi ovládli hru a Dobříšští, hrající opět s útočnou dvojicí Dort-Maryška, se snažili o rychlé protiútoky. Šance byly na obou stranách. Talůžek na poslední chvíli stačil zabránit brance a Maryškův centr nikdo z domácích nedorazil.

 

Pak po rohovém kopu pálil nebezpečně vedle branky Radim Nečas. Stejný hráč ve 29. minutě prošel mezi dvěma obránci a střelou na zadní tyč přidal další gól. Ve 37. minutě se Martin Jirouš zblízka zasloužil o čtvrtou branku. Před přestávkou mohli domácí snížit, avšak po centru Pjatáka Maryška nadvakrát nepřekonal čížovského brankáře.

Jirouš odmítl hattrick

I ve druhé půli byli hosté nebezpečnější, avšak šancí ubylo. Příležitost snížit měl Dort, ale po centru Maryšky nastřelil jen nohu Satrapy. Na druhé straně nastřelil Jirouš tyč. V 66. minutě O. Puchmajer vracel míč Šedivému a nevšiml si, že se Dvořák vracel zpoza brankové čáry. Pro Radima Nečase již nebyl problém poslat míč po jeho přihrávce popáté do domácí branky.

 

V 69. minutě po autu Maryšky a zmatku před gólmanem, fauloval Satrapa Talůžka a Filip Dort z penalty snížil. Další možnost měl Janda, který zakončil rychlou přímočarou akci Čížové střelou do brankáře.

 

V 81. minutě odpískal rozhodčí v utkání již třetí penaltu za zákrok na Jandu. Dobříšský gólman si se střelou Jirouše tentokráte poradil. Poslední příležitost měl domácí Procházka, jeho střela z otočky však již cíl nenašla.

 

Ve fotogalerii naleznete také snímky mladých fotbalistů Dobříše, kteří se představili před zápasem áčka.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Soupeř byl kvalitou někde jinde a dokázal toho využít. Proti takovému týmu není čas kombinovat a je nutné neustále soupeře napadat a hrát důrazně do těla. Je pravda, že i v minulých utkáních jsme se snažili důsledně protihráče napadat, ale tady je potřeba přidat ještě větší důraz. To se nám, hlavně v první půli, nedařilo. Příští týden nás čekají doma Sedlčany. I v tomto atraktivním duelu musíme hrát důrazně.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Dostali jsme rychlý gól, ale hned jsme to otočili. Utkání jsme měli pod kontrolou, výrazně jsme dominovali a vyhráli zaslouženě. Líbili se mi Janda s Jiroušem a Nečasem.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] , R. Procházka [-] , J. Liška [-] (83. D. Pokorný [-] ) - O. Puchmajer [-] , M. Pjaták [-] (46. P. Junek [-] ) , M. Puchmajer [-] , V. Šrain [-] - F. Dort [-] (70. A. Petrlík [-] ) , Š. Maryška [-] -

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Kočí [-] , D. Novák [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , P. Janda [-] (85. F. Zikmund [-] ) , T. Janoch [-]

ŽK: 30. V. Šrain , 37. R. Talůžek .
Hráči zápasu: F. Dort - R. Nečas , M. Jirouš , P. Janda .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - SIMBARTL Václav, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.