Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

7.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

5.0

FOTO: Dobříšští pálili ostrými, odnesl to Ostrov


Branky


22. J. Tolar (vl.) , 47. R. Talůžek , 57. P. Junek , 64. V. Šrain , 78. P. Junek - 52. M. Rašman , 82. J. Vrba
0

Pět gólů ze své sítě musel lovit ostrovský gólman Süttö, dvakrát po střele Patrika Junka. Debakl Západočechů alespoň zmírnili Rašman s Vrbou, což ale radost domácímu musžtvu rozhodně nezkazilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastná Tolarova teč

Po dvou vítězných zápasech čekal dobříšské fotbalisty další soupeř zespodu tabulky. Na těžkém, klouzavém terénu domácí potvrdili roli favorita a bezpečně zvítězili. Základem byla jejich bojovná a důrazná hra. Vítězství je o to cennější, že opět nastoupili s mladými hráči a bez třech hráčů základní sestavy. O zaslouženém vítězství se rozhodlo ve druhé půli, ve kterém se dařilo střelecky.

 

První poločas přinesl vyrovnanou hru. Oba týmy se snažily kombinovat, ale do šancí se dostávaly jen sporadicky. V úvodu zápasu Maryška téměř využil zaváhání hostujícího Glance při odkopu. Za hosty zahrozil Diviš, který z malého vápna překopl bránu po centru Rašmana. Ve 22. minutě se na pravé straně uvolnil Pjaták a jeho střela tečovaná Janem Tolarem skončila poprvé v sítí ostrovského gólmana.

 

Hosté měli dvě příležitosti. Po rohovém kopu hlavičkoval Procházka do tyče vlastní branky, a střelu Matouška mířící k tyči vyrazil Šedivý na roh. Na druhé straně stačil obránce ukopnout míč Maryškovi, který se dostával do dobré pozice. V závěru poločasu prošel před Šedivého Matoušek, ale brankáře neprostřelil.

Dobříš se rozjela

Druhá část utkání přinesla zajímavější hru – a to hned od začátku. Nejprve hostující Nýber nedosáhl na míč, a krátce na to zahrával Junek rohový kop, po kterém Robert Talůžek hlavou skóroval. Navýšit skóre mohl vzápětí Maryška, který obešel gólmana, avšak vracející se Glanc zasáhl. V 52. minutě došlo po rohovém kopu ke zmatku před domácí brankou a Martin Rašman hlavou snížil.

 

Za pět minut po Šrainově centru sice brankář Süttö vyhrál souboj s Maryškou, avšak Patrik Junek dorazil míč do sítě potřetí. Začal se hrát oboustranně útočný fotbal, ve kterém však byli dobříšští hráči důraznější a efektivnější. Po autovém hodu Maryšky se v „malém vápně“ uvolnil Talůžek, ale hostující gólman za pomoci tyče vyrazil míč na roh. V 65. minutě po rohovém kopu odvrátili hosté míč před trestné území, ale Václav Šrain ze vzduchu vstřelil nejhezčí gól zápasu.

 

Vedle brány mířil v dobré pozici Pjaták, hosté si následně mohli vstřelit po „malé domů“ vlastní gól a Obdržal se pěkně uvolnil a jeho střelu stačil Süttö vyrazit na roh. V 78. minutě prošel do vápna Maryška, který trefil brankáře, ale dobíhající Patrik Junek přidal další úspěch Dobříše. V nastalé euforii se Šedivý pokoušel kličkovat před brankou, což se mu nevyplatilo a Jakub Vrba do prázdné branky snížil. Poslední šanci pak zmařil nepřesnou střelou hostující Tomáň.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem

 

Jak zápas hodnotil dvougólový střelec Patrik Junek, se můžete podívat zde.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Zasloužené vítězství našeho týmu. Po celý zápas jsme byli podle mého názoru lepší. Za vítězství jsem rád i proto, že jsme opět museli nastoupit s mladými hráči. Mrzí mne jen zbytečná druhá branka. Vštěpujeme s Martinem Šrainem hráčům, že mají hrát zodpovědně za jakéhokoliv stavu.“

FK Ostrov, z.s.
Trenér I. Filip: „Utkání se nám moc nepovedlo. Chtěli jsme v Dobříši bodovat, ale už v prvním poločase jsme nehráli dobře, nedokázali si přihrát. Ve druhém poločase jsme chtěli vyrovnat, ale hned na začátku jsme dostali branku, což nás srazilo. Utkání jsme zkrátka nezvládli.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - A. Petrlík [-] , R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] , R. Procházka [-] - V. Šrain [-] , M. Obdržal [-] , M. Pjaták [-] (88. M. Čálek [-] ) , O. Puchmajer [-] (82. V. Karásek [-] ) - Š. Maryška [-] (88. M. Liška [-] ) , P. Junek [-] (79. L. Mann [-] ) -

FK Ostrov, z.s.
M. Süttö [-] - J. Tolar [-] , J. Diviš [-] (71. J. Vrba [-] ) , M. Rašman [-] , M. Novotný [-] (71. F. Tomáň [-] ) , J. Horváth [-] , J. Liška [-] , J. Dušek [-] (68. M. Kobera [-] ) , M. Matoušek [-] (46. O. Nýber [-] ) , J. Pachta [-] , J. Glanc [-]

ŽK: 41. Š. Maryška , 54. A. Petrlík , 89. R. Talůžek - 39. M. Novotný , 78. J. Pachta .
Hráči zápasu: P. Junek .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.