1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

22.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival neproměněných šancí, Aritma se na výhru nad posledním týmem nadřela


Branky


0

Až do 78. minuty držela sušická defenziva vidinu zisku bodů z vokovické půdy. Pak ale rozhodl jediným gólem Lukáš Hrabák a vystřelil Pražanům povinnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vokovické dobývání

Aritma chtěla k povinné výhře nakročit rychlou brankou, žádný z jejích střeleckých pokusů v úvodu utkání ale Gillovi v bráně Sušice velké problémy nadělat nemohl. Nadějněji už vypadal dalekonosný pokus Ambruse plachtící těsně nad břevnem. Ve 12. minutě vysunul Baran Rybku a ten zpětnou přihrávkou na malé vápno oslovil Turáka, jenž zakončoval kolenem a přestřelil Gillovu klec.

 

Ve 20. minutě měli domácí šanci z přímého kopu těsně za velkým vápnem, na Modrovu střelu si ale počíhal Gill a vyrazil ji mimo. Uběhlo pár sekund a po dlouhém Modrově autu se dostal odvrácený míč zpět za obranu hostů a Ambrus tváří v tvář Gillovi zklamal, další povedený zákrok sušického fantoma!

 

Necelých deset minut před koncem prvního dějství se do role spalovače obsadil také Turák, když z hranice malého vápna poslal míč vysoko nad sušickou bránu. To Rybka byl se svým hlavičkovým pokusem blíže úspěchu a vysloužil si alespoň potlesk přihlížejících fanoušků. Za celý první poločas však Aritma sušickou tvrz nedobyla.

Dvanáct minut od prvního bodu

Obraz hry se ani po změně stran nezměnil a Aritma dál dobývala. V 51. minutě přihrál Baran Turákovi, který se ocitl sám na malém vápně. Nepochopitelně ale nezakončil a navíc podklouzl. Za chvíli centroval Květoň, jenže Ambrus s Turákem se nedomluvili.

 

Pak poslal Rybka balón svému kolegovi v útoku a Turák vypálil přibližně z úrovně penaltového puntíku, rozvlnil ale jen boční síť! Uběhlo dalších pár okamžiků a Modr oslovil na levé straně Junka, který z první servíroval míč do vápna. Střídající Glasnovič ho o kousek minul a dobíhající Květoň byl zase pomalejší, než by si přál.

 

Glasnovič neuspěl ani po vrácení Ambruse, když se proti jeho slabé střele stihl přesunout Gill. Vokovickým nevycházely ani standardní situace, při kterých spálili také vše, co mohli. Ambrus nebo Troníček poslali nikým neatakovaní hlavičku mimo, Glasnovičův pokus zpacifikoval sušický brankář.

 

Jednou zahrozili také hosté, když utekl Varga a míč poslal pár metrů nad Starečkovu bránu. Kýženého gólu se Aritma dočkala v 78. minutě. Stoper Lukáš Hrabák dostal míč na velké vápno, udělal kličku obránci a zamířil přesně k tyči!

 

Také v závěrečných minutách to Pražané zkoušeli po zemi i vrchem, uklidňující gól však nepřidali. Ač vypadá výsledek zápasu vyrovnaně, Aritma si tři body jednoznačně zasloužila.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Jsem rád, že jsme zápas výsledkově zvládli. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale bohužel jsme proměnili jen jedinou. Představoval jsem si trochu klidnější zápas. Nepropadal jsem s přibývajícími minutami panice, klukům jsem věřil. Nechtěli jsme být samozřejmě první, kdo se Sušicí ztratí body. Na druhou stranu bych chtěl hosty pochválit, hráči i trenér jsou ve stavu, kdy to není jednoduché. Snažili se ale hrát fotbal, působili velice dobrým dojmem, určitě si nezaslouží, aby skončili s nulou na kontě. Byl to od nás kolektivní výkon, ale vyzdvihl bych pravého obránce Davida Barana. Byl po celý zápas aktivní směrem dopředu, zásoboval spoluhráče centry. Odvedl nenápadnou, ale poctivou práci.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Zbývalo dvanáct minut hrací doby, když domácí hráč napřáhl a z osmnácti metrů se trefil přesně k pravé tyči. Velká rána pro sušické hráče, kteří do té doby vzdorovali všem útokům domácí Aritmy. Fotbal se hraje na góly a ten ze strany Sušických nepadl. To ani po únicích Vargy, kterým chyběla vždy finální myšlenka. Tak snad v derby za týden!“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Macek [-] (53. M. Glasnovič [-] ) , P. Vávra [-] (69. L. Květoň [-] ) , T. Modr [-] , O. Rybka [-] , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , J. Junek [-] , D. Baran [-] , J. Troníček [-] , R. Turák [-] (87. F. Podobský [-] )

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Brabec [-] (74. M. Vrhel [-] ) , J. Kysilka [-] (82. P. Hubáček [-] ) , I. Varga [-] , J. Szedmák [-] , T. Klíma [-] , J. Skuhra [-] (82. J. Čanecký [-] ) , J. Skála [-] , T. Fuchs [-] , T. Vichr [-] , L. Kodýdek [-]

ŽK: 65. M. Ambrus - 19. T. Vichr .
Hráči zápasu: D. Baran .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - KAZDA Jan, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.