3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 14:30

21.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšané ukončili sérii porážek přesvědčivou výhrou nad Aritmou


Branky


18. D. Růžička , 45. D. Lerch , 63. O. Otepka (p.)
0

Velmi povedený velikonoční duel mají za sebou fotbalisté Roudného, kteří si po dominantním výkonu poradili s Aritmou Praha. Po gólech Růžičky, Lercha a O. Otepky slaví vítězství 3:0 a mohou si užít volný prodloužený víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpoždění Roudné nerozhodilo

Utkání na E.ON stadionu začalo oproti plánovanému času ve 14:30 přibližně o dvacet minut později, jelikož se pražský celek kvůli ucpaným cestám do Roudného dostal o stejnou porci minut později. To ale Jihočechy vůbec nerozhodilo a proti nevyzpytatelnému vokovickému týmu předvedli parádní výkon.

 

První šanci zápasu měli sice Pražané Junkem už v 2. minutě, když se agilní záložník prodral do vápna a Jihočeši zabránili ohrožení gólmana Hřebejka na poslední chvíli, to ale byla jediná příležitost, kterou Aritma v první poločase také vyprodukovala.

 

Malšané roztočili svůj kolotoč v 18. minutě - David Růžička zužitkoval Vávrův centr a překonal Starečka v bráně Aritmy. Uběhla pouhá minuta a Vávra naservíroval další skvělý míč pro změnu Markytánovi, ten trefil tyč!

 

Vávra se sám mohl dostat na střeleckou listinu po třiceti minutách hry, jenže jeho pumelici vytáhl Stareček na rohový kop. Roudné však stihlo do konce poločasu zdvojnásobit svůj náskok, to, když se po střele Růžičky ocitl ve správný čas na správném místě Daniel Lerch a dorazil míč do sítě.

Troníčkovo břevno Aritmu nenastartovalo

Úvod druhého poločasu patřil, jako v případě toho prvního, také Aritmě. Po závaru v pokutovém území byl blízko kýženému kontaktnímu gólu Troníček, trefil ale jen břevno Hřebejkovy klece! Na víc se Vokovičtí už nezmohli a přenechali iniciativu aktivně hrajícím Jihočechům.

 

V 53. minutě neuspěl Píša, později to šikovně zkoušel O. Otepka z dálky, na gólovou radost si ale musel počkat až do 63. minuty. Ve vápně byl totiž faulován pronikající Vávra a Ondřej Otepka nařízenou penaltu bezpečně proměnil.

 

Ve zbytku utkání se ještě jednou dostal Vávra do gólové šance, mylně však hledal střídajícího Kořínka, kterého ale najít nedokázal. Družina Rudolfa Otepky odehrála velmi dobrý zápas a může se radovat ze zasloužené výhry nad Aritmou.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Obránce P. Kössl: „Do zápasu se šlo s jedinou myšlenkou, a to získat tři body, ani jeden člověk v týmu by nebral nic jiného než výhru. I proto trenér postavil ofenzivní sestavu 3-5-2. Měli jsme za úkol hrát aktivně fyzicky, napadat rozehrávku soupeře a přinutit ho k nakopávaným balónům. Zaslouženě jsme šli do vedení 2:0. O poločase nám trenér opět naordinoval dostávat soupeře pod tlak a vyvarovat se stejné chyby jako v Dobříši, kdy vedeme 1:0, přestaneme hrát a přizpůsobíme se hře soupeře. Po třetím gólu Aritma rezignovala a my dohráli zápas. Jsou to zasloužené tři body, příští týden se budeme snažit něco přivézt, ale venku se nám moc nedaří. Ale musíme to venkovní prokletí konečně prolomit!“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Měli jsme trochu problémy s dopravou, tak jsme jako za starých časů vystupovali z autobusu rovnou v dresech a rozcvičili se. Do zápasu jsme nevstoupili špatně, byli jsme lepší. Obrovskou chybou jsme nabídli soupeři první gól, kdy jsme měli možnost balón několikrát odkopnout. Za dvě minuty trefili domácí břevno a zápas mohl být rozhodnutý. Po našem prvním závaru ve druhém půli, kdy jsme měli dát gól, jsme už na zvrat neměli. Soupeř si vítězství pohlídal.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Lerch [-] (89. J. Vogl [-] ) , M. Markytán [-] (73. D. Samek [-] ) , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (71. D. Kořínek [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] (82. F. Budín [-] )

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - T. Modr [-] , O. Rybka [-] , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , F. Turbák [-] (56. F. Podobský [-] ) , M. Pivrnec [-] , J. Junek [-] (82. P. Vávra [-] ) , D. Baran [-] (56. L. Květoň [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-] (69. M. Macek [-] )

ŽK: 80. J. Píša , 90. D. Samek - 85. P. Vávra .
Hráči zápasu: D. Růžička , L. Vávra .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATOUŠEK Lukáš, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.