Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2017 17:00

21.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Motorlet během třech minut otočil utkání s Doubravkou


Branky


74. J. Vlk (vl.) , 77. J. Sodoma - 66. J. Petr
3

Těžký zápas mají za sebou fotbalisté Motorletu, kteří v Jinonicích přivítali plzeňskou Doubravku. I když byli Pražané od prvních minut aktivnější, dlouho si nevěděli rady s dobře fungujícím blokem hostů. Ti šli navíc do vedení, favorit se však nevzdal a po dvou slepených gólech slaví vydřenou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonický tlak Motorletu ke gólu nevedl

Před prodlouženým velikonočním víkendem si Motorlet s Doubravkou předehrály 21. kolo. Domácí si potřebovali spravit chuť z posledního kola, kdy překvapivě padli v Jankově a nechali Čížovou odskočit už na rozdíl osmi bodů.

 

S vědomím, že Jinoničtí zařadí hned od první minuty vyšší rychlostní stupeň, nastoupila do zápasu plzeňská Doubravka. Hrála z hlubšího bloku a nechala Motorlet dobývat. Tato taktika trenérovi Jindrovi a jeho svěřencům vyšla, protože Pražany nepustili do žádné šance. Až na jednu výjimku, kdy se musel skvělým zákrokem vyznamenat gólman Bouzek!

 

Při platonickém tlaku Motorletu měla příležitosti také Doubravka. Morávek pálil velmi dobře, na do brány navrátivšího se Foferku si však nepřišel. Nadějnou střelou se prezentoval také Petr, poločasové skóre ale zůstalo 0:0.

Vlkův vlastní gól nastartoval Pražany

Po změně stran se začala více osmělovat také Doubravka. Z jedné nenápadné brejkové situace také přišla úvodní branka zápasu. V 66. minutě se do odraženého balónu opřel z hranice vápna Jan Petr a vymetl šibenici Foferkovy klece, krásný fotbalový moment!

 

Pražský celek po inkasovaném gólu ještě vystupňoval svůj tlak a už za osm minut se radoval z vyrovnání, i když velmi šťastného. Do vlastní brány si totiž srazil míč krajní obránce Jakub Vlk. Smolnou tříminutovku hostů pak završil v 77. minutě Jiří Sodoma, který po centru střídajícího Zdichynce potvrdil instinkt zabijáka a otočil skóre ve prospěch Motorletu!



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha, s.r.o.
Trenér M. Poustka: „I když jsme do zápasu vstoupili vcelku dobře, bylo cítit, že jsme po minulém výpadku v Jankově byli v určité křeči. Chyběla nám lehkost, přesnost a dynamika, což se projevilo hlavně v řešení vedení útoku a finální fázi, kde jsme byli nepřesní. Doubravka odehrála velmi dobrý zápas, držela kompaktní obranu a vyrážela do nepříjemných protiútoků, kterým jsme dobře odolávali. Herně jsme se nedostávali do tolika příležitostí, kolik bych si jich s ohledem na kvalitu a potenciál našeho kádru představoval. Po naší chybě jsme soupeři umožnili jít do vedení, jsem ale samozřejmě rád, že jsme dokázali dvěma slepenými góly zápas otočit. Za tři body jsem vděčný klukům a jejich síle strhnout vítězství na naši stranu, nicméně herně se musíme určitě zlepšit. I když odehrál poměrně krátkou minutáž, vyzdvihl bych Ondru Měsku. Jako střídající hráč do utkání vlétl a přinesl kýženou nástavbu, kterou jsem u jiných kluků postrádal.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Musím kluky pochválit. Odehráli hodně náročný zápas po běžecké stránce. Byl to hodně tvrdý a důrazný zápas s těžkým soupeřem, který má ve svých řadách daleko lepší a zkušenější hráče. Myslím si, že jsme mu připravili hodně těžkých chvilek, ale nakonec nás udolal. Petr Knakal v obraně a David Brabec na podhrotu odehráli výborný zápas, Dan Skopový i Honza Petr zahráli velmi dobře.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DUJSÍK Jiří, DRÁBEK Drahoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2017 05:40
Kdo viděl zápas na Motorletu tak gólman Bouzek chytnul tři tutovky soupeře!
13. 4. 2017 22:29
Petře, díky, zahrnuli jsme ho také do Hráčů utkání. Jako už ostatně běžně v poslední době ;) Pěkné Velikonoce!
13. 4. 2017 20:39
Bouzek podal velmi kvalitní výkon!