3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:30

20.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová se proti sympaticky hrající Sušici natrápila, tři body však uhrála


Branky


11. M. Jirouš (p.) , 65. M. Polodna , 75. R. Zahrádka - 20. J. Skála , 62. M. Vrhel
0

Padesát z šedesáti možných bodů. Taková je bilance Sokolu Čížová po dvaceti odehraných kolech soutěže. Proti poslední Sušici se však natrápila více, než se očekávalo. V 65. minutě dokonce ještě prohrávala!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirouš versus Gill

Favorit z Čížové vlétl do utkání s poslední Sušicí velmi aktivně a už po první minutě hry mohl vést, jenže po autovém vhazování a následném centru byl útočník Jirouš i přes svou výšku příliš nízký. Za dvě minuty se na pravé straně přes sušického obránce pěkně uvolnil Zahrádka, Jirouš na jeho nabídku jen těsně nedosáhl.

 

Kanonýrovi Čížové nebylo přáno ani v 5. minutě, když jeho tutovku hlavou zblízka vychytal hostující gólman Gill! V 10. minutě tlak Jihočechů vyvrcholil. Janda byl faulován v pokutovém území a Martin Jirouš se už konečně mohl radovat, když zamířil přesně k levé tyči.

 

Sušice se pokusila o okamžitou odpověď, jenže po Szedmákově přenesení hry zamířil jeden z jeho spoluhráčů nepřesně a Satrapa v bráně domácích mohl zůstat naprosto v klidu. Nebezpečnější už byla šance z 19. minuty, když utekl po pravé straně Vrhel a Satrapa měl plné ruce a nohy práce, aby jeho střelu vyrazil na rohový kop.

 

Ač drtivou většinu času drželi míč na svých kopačkách Čížovští, dokázali podceňovaní hosté vyrovnat ve 20. minutě. Záložník Jan Skála obral o míč jednoho z obránců domácích, udělal kličku Satrapovi a uklidil míč do brány! Západočechům jako by narostla křídla a začali trávit mnohem více času také na útočné polovině hřiště.

 

Tečku za prvním poločasem udělal rohový kop Čížové, po kterém se z hranice vápna opřel do míče jeden z domácích fotbalistů, gólman Gill se však natáhl a udržel nerozhodný poločasový stav.

Vrhelův gól na body nestačil

Po minutě druhého poločasu se musel znovu ukázal Gill. Jirouš podržel balón proti trojnásobné přesile a posunul patičkou míč na Jandu, jehož pokus vyrazil ochránce sušické svatyně. V 59. minutě zahrávali domácí přímý kop z dvaceti metrů, Jirouš ale trefil jen zeď. Míč se i přesto dostal do vápna a akrobaticky zkoušel zakončit Zahrádka, na Gilla však nevyzrál!

 

Sušická obětavost byla oceněna v 62. minutě. Zikmund při malé domů chyboval a jeho krátký balón doběhl dříve Miroslav Vrhel. Kapitán hostů následně zahrál vyběhnuvšímu Satrapovi na housle a poslal divizního otloukánka do vedení!

 

Čížová se ovšem rychle oklepala a o tři minuty později srovnala stav. Po standardce se prosadil Michal Polodna a vrátil fotbalisty v modrých dresech zpět na zem. Na konci 74. minuty se znovu zaskvěl Gill proti Jiroušovi, následoval však rohový kop a nepokrytý Roman Zahrádka, který bez problému poslal Jihočechy do vedení 3:2. Šest minut před koncem zápasu mohl potvrtdit vítězství domácích Jirouš, jenže těsně minul Gillovu bránu.

 

Srdnatě bojující Sušice tak ani ve dvacátém kole na body nedosáhla, Čížová pro změnu zůstane i nadále na první příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Bylo to pro nás těžké utkání, nečekaně. Pětadvacet minut před koncem jsme ještě prohrávali, ale dokázali jsme to otočit. V závěru jsme pak měli hodně šancí definitivně rozhodnout. Nejlepším hráčem byl podle mě Michal Polodna.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušice vstoupila do zápasu s řadou změn v sestavě. Do zadních řad se vrátil matador Pavel Hrubec, což se ukázalo jako dobrá volba. Dirigoval hru Sušice, která se zatáhla na vlastní polovině a čekala na brejky po pressingu. Za stavu 1:2 držel Sušici v naději o první body nepřekonatelný Karel Gill, který několikrát nechal domácí fanoušky předčasně jásat a pak se vytasil se zákrokem na hranici možností. Sušice ale brzy inkasovala na 2:2 po špatně bráněné standardní situaci. Necelou čtvrthodinu do konce zápasu zahrávala Čížová rohový kop, který se snesl na hlavu nikým nehlídaného útočníka, a ten uklidil míč do sítě. V zápase se už Sušice do tlaku nedostala, rozhodčí ho ukončil v 90. minutě.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Novák [-] , D. Chytrý [-] (75. M. Kočí [-] ) , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , F. Zikmund [-] (65. M. Rozhoň [-] ) , T. Fenyk [-] , P. Janda [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - L. Hájek [-] (85. I. Varga [-] ) , M. Vrhel [-] , J. Szedmák [-] (89. J. Kysilka [-] ) , T. Klíma [-] , J. Skuhra [-] (83. J. Čanecký [-] ) , J. Skála [-] , T. Fuchs [-] , T. Vichr [-] , P. Hrubec [-] , M. Bachroň [-] (89. J. Brabec [-] )

ŽK: 62. J. Skála , 64. T. Vichr .
Hráči zápasu: M. Polodna - K. Gill .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dujsík Jiří - FOJTÍK Martin, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.