J. Kabele 12. (p.)
J. Carda 21.
V. Novák 78.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

19.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma v Krumlově tvrdě narazila


Branky


12. J. Kabele (p.) , 21. J. Carda , 78. V. Novák
0

Slavojáci proti tabulkovému favoritovi předvedli poctivý výkon, od úvodních minut si šli za svým cílem a nakonec vyhráli jednoznačně 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovně naladěný Krumlov šel do vedení

Krumlov ukázal zuby hned po několika sekundách hry, když míč před bránu naservíroval Tůma na hlavičku Wágnera, který ale v zakončení nebyl přesný a z tutové pozice míč do sítě neumístil. Domácí ale neutuchali ve své snaze, Aritma byla zatlačena na obrannou polovinu a ve 12. minutě byla za pasivitu potrestána nařízenou penaltou. Pro tu si došel Beránek, který byl v šestnátce podkopnut. Kabele vsadil na nekompromisní ránu a Stareček byl bez šance - 1:0.

 

Aritma se následně probudila, ukazovala pohledný fotbal, ale narážela na bojovné protivníky. Po dvaceti minutách hry pronikl po pravé straně agilní Persán a vybojoval pro domácí rohový kop. Novák kopl standardku výborně na nabíhajícího Cardu a ten povedenou hlavičkou trefil růžek brány - 2:0

 

Pražané zařadili vyšší rychlostní stupeň, ale Votýpka v bráně žádnou vyloženou příležitost soupeře řešit nemusel, Krumlovští bránili zodpovědně. Ojedinělou šancí ze závěru poločasu hosté pohrdli a do kabin si tak nesli dvoubrankovou ztrátu.

Aritma se branky nedočkala

Krumlov ve druhé půli bránil náskok a atraktivní fotbal se změnil v bitvu odehrávající se především ve středu pole, na šance místo nezbývalo. Domácí navíc oslabilo vynucené střídání ve formě hrajícího Beránka. Aritma nedokázala nic vymyslet, naopak Wágner mohl navýšit domácí vedení, ale sám před bránou ukázal, že momentálně střelecké kopačky nenazouvá. Mravcova utažená střela se pak mezi tyče nevešla. Pak ale přece jen udeřilo. Babka předal míč Novákovi, ten nic neuspěchal a zvýšil na 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Domin (pro fkslavoj-ck.cz): "Vynikající body, se vší úctou ke klukům, kteří nechali na trávníku slavojáckou duši a prali se až do konce.Měli jsme velkou obavu, protože jsme museli zahýbat se sestavou z minulého kola, protože Trnka se musel včera podrobit operačnímu zákroku a Svoboda celý týden laboroval se svalovým zraněním. Náhradní úlohy se Votýpka se Švecem vypořádali velmi dobrým výkonem.Celý kolektiv chválím za vůli po vítězství."




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Votýpka [-] - D. Tůma [-] , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Carda [-] , J. Wagner [-] (89. M. Strapek [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (52. M. Babka [-] ) , J. Kabele [-] , F. Persán [-] (78. M. Neckář [-] )

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - L. Květoň [-] (63. T. Volek [-] ) , R. Soroka [-] , I. Bogár [-] , P. Vávra [-] , M. Navrátil [-] (44. V. Gajecký [-] ) , M. Pivrnec [-] , J. Junek [-] , D. Baran [-] , J. Troníček [-] (83. F. Podobský [-] ) , R. Turák [-] (63. M. Macek [-] )

ŽK: 59. J. Wagner .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.