0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vokovičtí vezou tři body z Rokycan


Branky


2. O. Rybka , 30. O. Rybka , 66. J. Junek
0

Aritma si z Rokycan odváží tři body a ukázala, že když bude dohrávat zápasy bez vyloučení, tak to půjde o poznání snáz. Pražany nasměroval za výhrou dvougólový Ondřej Rybka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rybka kousal jako piraňa

Do zápasu v Rokycanech vstoupila Aritma na jedničku. Už v 2. minutě se totiž ujala vedení. Baran vybídl kolmicí dobře rozběhnutého Podobského, ten utekl domácímu obránci a odcentroval. Do míče se ve vápně perfektně opřel Ondřej Rybka a umístěnou hlavičkou k tyči poslal Vokovické do vedení.

 

Rokycanští se snažili odpovědět, jenže všechny jejich nakopávané míče byly příliš dlouhé nebo je srážely další nepřesnosti. Hosté navíc perfektně četli hru Západočechů a následně si vypracovávali spoustu svých šancí. Jako například Ambrus, který získal míč na polovině hřiště a sám poté, co se dostal do vápna, vystřelil, Vild se vytasil parádním zákrokem! Obraz hry byl s dalšími minutami stále stejný. Rokycany se sice snažily hrát, ale Vokovičtí trpělivě čekali a napadáním získávali další balóny. Ve svých šancích pak ale neuspěli Podobský, Junek, Rybka, Turák ani znovu Turák s Podobským, když šli dva na jednoho.

 

Kýžený gól na 0:2 se podařilo hostům konečně vstřelit po necelé půlhodině hry. Ambrus vysunul rozběhnutého Junka, který už postupoval sám na bránu, ale ještě našel lépe postaveného Ondřeje Rybku, pro nějž už nebyl problém trefit odkrytou klec.

Aritma ubrala, Rokycanům to však nepomohlo

Začátek druhého poločasu hostující tým trochu prospal a Rokycanům umožnil vrátit se zpět do zápasu. Tlak domácích ale panoval pouze po vápno Aritmy. Po Rybkově pasu pak mohl z brejku skórovat Turák, zamotal se však do svých kliček a vracející se obrana ho o míč obrala. Definitivní rozhodnutí o osudu zápasu přinesla 66. minuta. Rybka na sebe navázal několik protihráčů a kolmicí oslovil Jiřího Junka. Krajní záložník Aritmy nedal Vildovi šanci a střelou na vzdálenější tyč upravil skóre na 0:3 pro hosty.

 

Domácí se sice snažili s utkáním ještě něco udělat, ale Pražané si vítězství ani čisté konto vzít už nenechali. „Chtěl bych poděkovat celému mužstvu, chyběli nám hráči kvůli kartám a zraněním, ale přece jen jsme to dnes zvládli, kluci se kousli a zaslouženě jsme vyhráli,“ byl se zápasem spokojen hostující trenér Kubr.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Jsem spokojen hlavně s první půlí, kdy jsme vlétli do zápasu a hráli jsme pěkný fotbal. V domácí obraně bylo hodně okének a my jsme se tam dostávali až hodně jednoduše, ale bohužel jsme proměnili jen dvě šance. Ve druhé půli jsme se do toho nemohli zpět dostat, špatně jsme se pohybovali, ale o to víc jsme lépe bránili a domácí do ničeho nepustili. Pak jsme přidali ještě třetí gól a definitivně rozhodli. S výsledkem jsme spokojeni. Vyzdvihl bych střelce obou dvou branek Ondru Rybku a veprostřed Martina Ambruse, který odvedl zase tu černou práci, získal spoustu balónů, přerušil spoustu útoků. I díky jeho konstruktivní rozehrávce jsme se dostávali do přečíslení.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - V. Kopečný [-] (63. D. Kroc [-] ) , J. Končal [-] (88. J. Šafár [-] ) , P. Grambal [-] , T. Cibula [-] (88. J. Ječmen [-] ) , J. Kořínek [-] (46. T. Kroc [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , J. Vaščák [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Podobský [-] (63. L. Květoň [-] ) , P. Vávra [-] (77. T. Volek [-] ) , M. Pivrnec [-] , J. Junek [-] (70. M. Macek [-] ) , L. Hrabák [-] , D. Baran [-] , O. Rybka [-] (84. I. Bogár [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-] (88. M. Navrátil [-] ) , M. Ambrus [-]

ŽK: 52. J. Vaščák , 86. J. Procházka - 20. J. Troníček , 52. O. Rybka , 77. P. Vávra .
Hráči zápasu: O. Rybka , M. Ambrus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.