Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 10:15

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohradská rezerva doma rozcupovala Horní Jelení


Branky


0

Dopředu sympaticky hrající hosté se dlouhodobě trápí v koncovce a tak na jejich střelecké bídě profitoval domácí Letohrad, který se celekm šestkrát trefil do černého, přičemž neobdržel jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už jistě sestupující hosté toužili po dílčím úspěchu v podobě jakéhokoliv bodového zisku na půdě Letohradu B. Samotné utkání přineslo plno zajímavých situací před oběma brankami, byť tomu konečné skóre vůbec neodpovídá. Dalo by se říci, že utkání nabídlo celou sérii střelecké nemohoucnosti ze strany hostů, když nedokázali domácího gólmana překonat ani z těch nejvyloženějších situací a tak domácí trestali. Poslední celek tabulky nakonec utrpěl další potupnou porážku, tentokrát v poměru jeho pohledu 0:6.


Zdroj: http://orlicky.denik.cz/fotbal_region/vsudybyl-mysak-odstrelil-lanskroun-20150615.html
Zdroj: http://orlicky.denik.cz/fotbal_region/vsudybyl-mysak-odstrelil-lanskroun-20150615.html

 



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
F. Moláček [-] - P. Zach [-] , F. Krejčí [-] , M. Kříž [-] , M. Janoušek [-] - M. Pokorný [-] , M. Lorenc [-] , J. Sita [-] , M. Švercl [-] - T. Hynek [-] , F. Procházka [-]

AFK Horní Jelení
J. Šouba [-] - J. Čermák [-] , J. Raich [-] , T. Kabeláč [-] , R. Hendrych [-] - L. Kaňkovský [-] , J. Martinec [-] , J. Houžvíček [-] , K. Pecivál [-] - T. Michálek [-] , J. Svatoň [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.