4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim předčila soupeře ve všech směrech


Branky


0

Jednoznačnou záležitostí bylo nedělní střetnutí chrudimského béčka a Třemošnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pod taktovkou Chrudimi

Domácí rezerva vstoupila do zápasu velmi aktivně. V 17. minutě si domácí kanonýr Radim Holub pohrál s defenzívou Třemošnice. Brankáři Auservaldovi odestlal na umělé trávě, obránce poslal 'na párek' a míč uklidil do odkryté branky - 1:0! Následovala další vyložená šance, tentokrát Jiřího Nadrchala, který ale v samostatném úniku neuspěl.  Neuspěl ani Holub, který v dobré příležitosti přestřelil. Hosté mohli vyrovnat po hrubce Langra, Jiří Šebek si na Trojana nepřišel. Hosté byli v obranné činnosti velmi průchozí a chrudimská rezerva toho využívala. Ve 34. minutě proměnil 'nájezd' Nadrchal, který se radoval i o deset minut později, téměř z totožné situace. Do kabin se tedy šlo za jasného stavu 3:0.

Chrudimská rezerva dominovala nadále

Převaha chrudimské rezervy byla neoddiskutovatelná. Na hřišti byl pouze jeden celek, ale šance zůstávaly nevyužity. Až v 77. minutě využil závaru před Auservaldem Žalud. Po zápase svítilo na ukazateli skóre 4:0, i když výsledek mohl být daleko větší.



Sestavy


MFK Chrudim B
P. Trojan [-] - J. Luptovský [-] (72. D. Žalud [-] ) , T. Linhart [-] (63. T. Valda [-] ) , J. Krčál [-] , J. Hannich [-] - J. Nadrchal [-] , M. Opina [-] , R. Holub [-] , S. Langr [-] - O. Hauf [-] (77. J. Andrle [-] ) , J. Kroutil [-] (83. F. Holík [-] )

ŽSK Třemošnice
M. Auersvald [-] - J. Kunášek [-] , P. Kalina [-] , O. Culek [-] , M. Kubát [-] (37. R. Menšík [-] ) - O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , M. Šindelář [-] (79. R. Krátký [-] ) , V. Petr [-] (50. M. Filip [-] ) - J. Šebek [-] , F. Kvíčala [-]

Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.