Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo lépe pro Poličku


Branky


0

Domácí se prezentovali aktivnějším stylem hry a po zásluze přestříleli Dolní Újezd 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní trefa Švece přinesla Poličce vedení

V sobotním odpoledni se hrál v poličském Liboháji pohledný fotbal. Na první branku utkání nemuseli diváci dlouho čekat, protože už v 6. minutě se z 25m opřel do míče Tomáš ŠVEC a výstavní střelou do šibenice rozjásal domácí diváky -1:0. Ve 12. minutě mohlo být vyrovnáno, když se po rohovém kopu dostal na hranici šestnáctky k míči Vaňous, ale jeho střelu výtečným zákrokem vytěsnil Slaný a svoje mužstvo podržel. Celý první poločas byla k vidění vyrovnaná partie, s velkým nasazením, ale bohužel s minimem šancí. Ve 33. minutě se k velkému sólu přes půl hřiště rozběhl stoper Pavliš, ale jeho bombu také výborně kryl Janecký. Když v závěru poločasu přestřelil z voleje hostující Novák, odcházeli do kabin spokojenější domácí s hubeným vedením 1:0.

Aktivnější domácí si v druhé půli pojistili vedení

Ve druhém poločase byli přeci jenom více aktivní domácí fotbalisté a s tlakem přicházeli i brankové šance. V 51. minutě to zkoušel technickou střelou k tyči Kovář, ale Janecký byl připravený a jeho pokus vytěsnil na roh. V 63. se k rozehrání trestného kopu postavil Jílek, ale i jeho dalekonosnou bombu výborně kryl. V 66. minutě zkoušel svoje střelecké štěstí opět Kovář, ale jeho pokus skončil mimo třemi tyčemi. Diváci se tak fotbalového koření dočkali až v poslední čtvrthodince derby zápasu. V 74.minutě se po rohovém kopu Navrátila trefil hlavou na zadní tyči osamocený Tomáš JÍLEK – 2:0. V 79. minutě vyslal Kovář kolmicí za obranu Petra NAVRÁTILA a ten už si s vybehnuvším Janeckým věděl rady – 3:0. Hosté ve druhém poločase působily zakřiknutě a jako by jim evidentně docházeli síly. I přesto se jim v 81. minutě podařilo výsledek zkorigovat, když se po samostatné akci prosadil Mandlík 3:1. Zasloužené vítězství domácího mužstva podtrhl  v poslední minutě zápasu sváteční střelec Jirka MUŽÍK, který po průniku do vápna z levé strany, kosmeticky upravil skóre na 4:1.



Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - M. Škoda [-] , M. Pavliš [-] , T. Jílek [-] , J. Mužík [-] - M. Kovář [-] , P. Navrátil [-] , T. Poul [-] (63. R. Netolický [-] ) , T. Švec [-] - Z. Dostál [-] (76. V. Klein [-] ) , M. Stejskal [-] (83. M. Vondra [-] )

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , D. Kabrhel [-] , M. Vaňous [-] (46. P. Drahoš [-] ) , P. Heinisch [-] - J. Čejka [-] , P. Fulík [-] , J. Vomáčka [-] , T. Klusoň [-] - R. Mandlík [-] , M. Novák [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.