3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 10:15

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudimský Kroutil zničil hattrickem Moravany


Branky


0

Ve šlágru kola se pod vítězství chrudimské rezervy podepsal hattrickem Jaroslav Kroutil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hrálo se kvalitní utkání, ke kterému přispěla svou hrou obě mužstva. Hosté, mohutně podporováni svými fanoušky, zvládli začátek utkání lépe a domácí rezervu zaskočili. V desáté minutě se díky Poláčkovi ujali vedení. Ale radost netrvala dlouho. Z následné rozehrávky a kombinační akce, byl domácí Žalud podražen brankářem v pokutovém území, což vyústilo v pokutový kop. Z toho se domácí Kroutil nemýlil a vývoj zápasu vyrovnal. Poté domácí převzali iniciativu a svoji kombinační hrou soupeře přehrávali. Hosté i v desíti vzdorovali, ale přeci jen na chrudimskou rezervu přestávali stačit. Ve 23. minutě předvedla Chrudim signál z trestného kopu. Exekuce standardní situace se ujal Ondřej Hauf, který ve vápně našel Kroutila, a ten poslal  chrudimské béčko do vedení 2:1. O dvě minuty později došlo k souboji domácího Langra s hostujícím Hurtou. Ten po souboji ještě udeřil domácího hráče a po zásluze viděl červenou kartu. Domácí již byli lepším týmem a zaslouženě dovedli poločas do konce za příznivého stavu 2:1.

Dovršený hattrick Jaroslava Kroutila

I druhý poločas domácí hráli a hosté spíše čekali na možnost brejků. V 64. minutě dovršil svůj hattrick Jaroslav Kroutil, když hlavou upravil výsledek na 3:1. Hosté se přeci jen ještě jednou osmělili a z ojedinělé šance trefili tyč Vostradovského svatyně. Nutno dodat, že domácí nezužitkovali další příležitosti a v poslední minutě orazítkoval břevno moravanské branky Opina.

Domácí tak zaslouženě zvítězili a proti kvalitnímu soupeři si připsali další tři body.



Sestavy


MFK Chrudim B
P. Vostradovský [-] - T. Valda [-] , J. Krčál [-] , T. Linhart [-] , J. Hannich [-] - J. Luptovský [-] (75. J. Andrle [-] ) , S. Langr [-] (75. J. Malý [-] ) , M. Opina [-] , O. Hauf [-] - D. Žalud [-] , J. Kroutil [-] (85. V. Zeman [-] )

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - M. Knotek [-] (46. M. Lukas [-] ) , A. Imramovský [-] , D. Sokol [-] , J. Lukas [-] - T. Hermann [-] , J. Hurta [-] , V. Novák [-] , V. Pištora [-] - T. Kříž [-] , J. Poláček [-] (30. A. Záleský [-] )

Místo: Za Vodojemem. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.