FOTO: Určické béčko bylo při chuti, Přemyslovice si odvezly sedmičku


Branky


1

Domácím vyšel především druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól v závěru poločasu

V úvodu utkání měly blíže ke vstřelení branky Přemyslovice. Do nadějných pozic se postupně dostali Jurník a Tyl. Navíc po čtvrthodině hry nastřelili hosté břevno. V 31. minutě Trajer z trestného kopu z 25 metrů obstřelil zeď a Určice vedly 1:0. Z vedení se dlouho neradovaly.   Chvíli na to totiž nepokryla domácí obrana Kořenka a ten stav utkání srovnal. Parádní akce se zrodila v závěru první půle. Míč si mezi sebou přihráli Sťastný se Zapletalem, který neohroženě prošel obranou a jeho střelu zastavila až síť za zády gólmana Konečného.

Domácí uragán

Po změně stran Určice na svého soupeře doslova vlétly. V rozmezí 10 minut se postupně trefili do hostující branky Zapletal, Šťastný a Dračka, čímž navýšili svoje vedení na 5:1 a o zisku bodů bylo prakticky rozhodnuto. Ovšem domácí byli při střelecké chuti i nadále a díky dalším dvěma brankám Zapletala a Trajera navýšili vedení na hrozivých 7:1.   Pak Určice poněkud zvolnily, čehož dokázaly Přemyslovice využít a snížily po střele City na konečný výsledek 7:2. Další gólovou šanci měl na kopačkách ještě kapitán hostujícího mužstva Tyl, ale brankář Pokorný si z jeho střelou poradil.   AUTOR: Lubomír Kaprál

 



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - P. Mlčoch [-] , R. Berčák [-] (70. F. Pavlů [-] ) , P. Zapletal [-] , P. Muzikář [-] , D. Němčík [-] (57. P. Hanák [-] ) , J. Hanzelka [-] , V. Šťastný [-] , J. Dračka [-] (66. P. Pospíšil [-] ) , M. Grulich [-] (46. T. Ježek [-] ) , D. Trajer [-] (74. K. Žáček [-] )

Sokol Přemyslovice
K. Konečný [-] - L. Tyl [-] , J. Burget [-] , R. Cita [-] , M. Tyl [-] (66. J. Ráček [-] ) , L. Jurník [-] (32. L. Špaček [-] ) , M. Kořenek [-] (72. J. Koutný [-] ) , D. Možný [-] (70. D. Liška [-] ) , R. Konšel [-] , J. Sláma [-] , J. Špaček [-] (68. J. Jančík [-] )

ŽK: 63. J. Dračka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: NOVÁK Libor - DUDA Pavel, BUREŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2017 20:14
V úvodu utkání měli blíže ke vstřelení branky Přemyslovice. Do nadějných pozic se postupně dostali Jurník a Tyl. Navíc po čtvrthodině hry nastřelili hosté břevno. V 31. minutě Trajer z trestného kopu z 25 metrů obstřelil zeď a Určice vedli 1:0. Z vedení se dlouho neradovaly. Chvíli na to totiž nepokryla domácí obrana Kořenka a ten stav utkání srovnal. Parádní akce se zrodila v závěru první půle. Míč si mezi sebou přihráli Sťastný se Zapletalem, který neohroženě prošel obranou a jeho střelu zastavila až síť za zády gólmana Konečného. Po změně stran Určice na svého soupeře doslova vlétly. V rozmezí 10 minut se postupně trefili do hostující branky Zapletal, Šťastný a Dračka, čímž navýšili svoje vedení na 5:1 a o zisku bodů bylo prakticky rozhodnuto. Ovšem domácí byli při střelecké chuti i nadále a díky dalším dvěma brankám Zapletala a Trajera navýšili vedení na hrozivých 7:1. Pak Určice poněkud zvolnily, čehož dokázaly Přemyslovice využít a snížily po střele City na konečný výsledek 7:2. Další gólovou šanci měl na kopačkách ještě kapitán hostujícího mužstva Tyl, ale brankář Pokorný si z jeho střelou poradil.