Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V gólově bohatém zápase rozhodovaly penalty


Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Určice B
Lubomír Kaprál: Utkání se hrálo v Určicích. Domácí se v úvodu utkání nechali zaskočit a v 6. minutě prohrávali 2:0. Autorem obou gólů byl Riegel. V 10. minutě snížil Šťastný na 1:2 a tím byl gólový účet prvního poločasu vyčerpán. Po změně stran dokázaly Určice stav utkání v 50. minutě srovnat. Na centr z pravého křídla si naběhl do malého vápna Krajíček a se zakončením do odkryté branky neměl problém. Nerozhodný stav utkání však dlouho nevydržel. V 53. minutě odpískal hlavní rozhodčí za hraní rukou v šestnáctce pokutový kop, který s přehledem proměnil Vogl. V 68. minutě zůstal na trávníků ležet zraněný hostující hráč. U míče byli v té době domácí a aby umožnili jeho ošetření, tak zakopli míč do autu. A pak se událo něco, co se na našich trávnících hned tak nevidí. Po autovém vhazování otaslavští nevrátili míč domácím, jak je obvyklé, ale hráč Hangurbadžo k překvapení všech přítomných, nikým neatakovaný, vběhl s míčem na kopačkách do velkého vápna a střelou kolem zaskočeného gólmana rozvlnil síť za jeho zády. Rozhodčímu nezbylo nic jiného, než branku uznat. Dlužno dodat, že se vzápětí hostující hráči zachovali férově. Po rozehrání hry pro změnu neatakovali Trajera a umožnili mu vstřelit gól. Chvíli na to, tentokrát "regulérním gólem" z kopačky Štastného domácí vyrovnali stav zápasu na konečných 4:4. Po skončení utkání došlo na střelbu pokutových kopů. V nich byly úspěšnější Otaslavice a tak si z Určic odvezl 2 body.



Sestavy


Sokol Otaslavice
J. Orálek [-] - M. Vogl [-] , D. Hrazdíra [-] , J. Ruszó [-] , M. Kaláb [-] - D. Zatloukal [-] , J. Koudela [-] , D. Drmola [-] , D. Gerneš [-] - R. Rieger [-] (90. P. Skalický [-] ) , A. Hangurbadžo [-] (81. J. Šatný [-] )

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Grulich [-] , V. Krajíček [-] , A. Josif [-] (89. F. Pavlů [-] ) , P. Mlčoch [-] , K. Žáček [-] (62. R. Berčák [-] ) , D. Trajer [-] (79. P. Pospíšil [-] ) , L. Nakládal [-] , V. Šťastný [-] , M. Bureš [-] (62. J. Hanzelka [-] ) , T. Ježek [-] (73. J. Kadlec [-] )

ŽK: 50. D. Gerneš , 82. J. Ruszó - 43. D. Trajer , 76. A. Josif , 88. P. Pospíšil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BAŠNÝ Petr - DÖMISCH Michal, DUDA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2017 21:06
Utkání se hrálo v Určicích. Domácí se v úvodu utkání nechali zaskočit a v 6. minutě prohrávali 2:0. Autorem obou gólů byl Riegel. V 10. minutě snížil Šťastný na 1:2 a tím byl gólový účet prvního poločasu vyčerpán. Po změně stran dokázaly Určice stav utkání v 50. minutě srovnat. Na centr z pravého křídla si naběhl do malého vápna Krajíček a se zakončením do odkryté branky neměl problém. Nerozhodný stav utkání však dlouho nevydržel. V 53. minutě odpískal hlavní rozhodčí za hraní rukou v šestnáctce pokutový kop, který s přehledem proměnil Vogl. V 68. minutě zůstal na trávníků ležet zraněný hostující hráč. U míče byli v té době domácí a aby umožnili jeho ošetření, tak zakopli míč do autu. A pak se událo něco, co se na našich trávnících hned tak nevidí. Po autovém vhazování otaslavští nevrátili míč domácím, jak je obvyklé, ale hráč Hangurbadžo k překvapení všech přítomných, nikým neatakovaný, vběhl s míčem na kopačkách do velkého vápna a střelou kolem zaskočeného gólmana rozvlnil síť za jeho zády. Rozhodčímu nezbylo nic jiného, než branku uznat. Dlužno dodat, že se vzápětí hostující hráči zachovali férově. Po rozehrání hry pro změnu neatakovali Trajera a umožnili mu vstřelit gól. Chvíli na to, tentokrát "regulérním gólem" z kopačky Štastného domácí vyrovnaly stav zápasu na konečných 4:4. Po skončení útkání došlo na střelbu pokutových kopů. V nich byly uspěšnější Otaslavice a tak si z Určic odvezl 2 body.