Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 15:30

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

FOTO: Olšany se postaraly o překvapení kola. V Určicích slavily první venkovní výhru sezóny!


Branky


0

O velikonoční sobotě se na hřišti v Určicích střetlo místní béčko s mužstvem Olšan. Jednalo se o utkání dvou celků s opačných konců tabulky, a tak byli favoritem domácí. Ale pozor, v posledním vzájemném měření sil Určice na podzim v Olšanech prohrály 2:0...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil Určicím. Z převahy ale vytěžily pouze dva rohy a dva trestné kopy. Ve 12. minutě se řítil sám proti určické brance Antoníček. Obloučkem přeloboval gólmana Pokorného a Olšany překvapivě vedly 1:0. V dalším průběhu utkání mělo i nadále více ze hry béčko, jen Pospíšil měl tři velké šance, žádnou však neproměnil. Ta největší v 25. minutě skončila na břevně.

 

Očekávaný nápor domácích po změně stran se nejen nekonal, ale Olšany udeřily podruhé. Ve 47. minutě po rohovém kopu propasíroval míč za Pokorného záda Mazal - 0:2. Za tohoto nepříznivého stavu se domácí marně snažily vyzrát nad obětavě bránícími hráči hostí a ti naproti tomu hrozili z brejků. Kontaktního golu se Určice přece jen dočkaly. V 79. minutě se z 20 metrů opřel do míče Josif a bomba z jeho kopačky skončila v šibenici - 1:2. V 84. minutě musel hřiště opustit po druhé žluté kartě hostující hráč Beneš. Další změna skóre se již nekonala a tak Olšany poprvé v této sezoně vyhrály na hřišti soupeře.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Grulich [-] , R. Berčák [-] , J. Dračka [-] (46. K. Žáček [-] ) , P. Mlčoch [-] , D. Němčík [-] (62. A. Josif [-] ) , D. Trajer [-] (76. F. Pavlů [-] ) , L. Nakládal [-] , P. Vodák [-] , J. Kadlec [-] (46. P. Muzikář [-] ) , P. Pospíšil [-] (71. T. Ježek [-] )

Sokol Olšany
P. Kos [-] - M. Mazal [-] (78. V. Ječmeň [-] ) , J. Šenkyřík [-] (51. M. Rokyta [-] ) , J. Antoníček [-] (86. A. Pospíšil [-] ) , J. Pospíšil [-] , F. Hemerka [-] , T. Posker [-] , M. Hloušek [-] , M. Miška [-] , P. Řezníček [-] , D. Beneš [-]

ŽK: 44. D. Trajer , 70. A. Josif - 26. D. Beneš , 45. M. Hloušek , 61. T. Posker . ČK: 84. D. Beneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - KOPECKÝ David, BUREŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.