Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyři střelci, čtyři góly. Všechny v hostující síti


Branky


0

Přečtěte si v reportu Lubomíra Kaprála, jak domácí došli k hladkému vítězství. Nechybí ani fotografie ze zápasu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtyřech utkáních hraných na hřištích soupeřů se béčko Určic v 11. kole okresního přeboru představilo domácímu publiku. Střetlo se s rezervou Čechovic. Pěkné podzimní počasí fotbalu přálo. V prvním poločase si ani jedno z mužstev nevypracovalo vyloženou brankovou příležitost. Snad jen v 32. minutě využil Foret nedorozumění v domácí obraně, dostal se k míči, před sebou měl pouze brankáře, ale zakončil nepřesně. V 45. minutě rozehráli domácí přetažený rohový kop. Na míč si naběhl Mlčoch, jeho hlavičku obrána hostí vyrazila ke Krajíčkovi a ten dorazil míč do sítě.

 Na začátku druhého poločasu se po pěkné kombinační akci trefil za Zapletalova záda Berčák a Určice vedly - 2:0. V dalším průběhu hry byli domácí mnohem aktivnější než rezerva Čechovic. Jenže několik šancí, které nejčastěji zakončovali Mohelník a Berčák, skončilo nevyužito. V 83. minutě se v šestnáctce hostí dostal k míči Žáček, zamířil k pravé tyči a zajistil svému týmu tří gólové vedení. Definitivní podobu výsledku dal v poslední minutě utkání střídající Pavlů, který míč vyražený brankářem usměrnil za jeho záda. V té době byl na hřišti pouze dvě minuty.  



Sestavy


TJ Sokol Určice B
T. Hýbl [-] - M. Bureš [-] (85. P. Muzikář [-] ) , V. Krajíček [-] (78. P. Pospíšil [-] ) , M. Mohelník [-] (76. K. Žáček [-] ) , L. Nakládal [-] , J. Kadlec [-] , V. Šťastný [-] , A. Horák [-] (88. F. Pavlů [-] ) , M. Grulich [-] , P. Mlčoch [-] , R. Berčák [-] (85. T. Ježek [-] )

TJ Sokol Čechovice B
P. Zapletal [-] - P. Kupka [-] (85. M. Meixner [-] ) , J. Klváček [-] , J. Jančík [-] , S. Hejduk [-] (76. M. Horák [-] ) , P. Foret [-] , O. Frys [-] , Š. Hanák [-] , P. Zapletal [-] , L. Šťástný [-] , M. Prášil [-]

ŽK: 62. V. Krajíček - 27. J. Jančík , 32. O. Frys .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Slabý Jiří - HORÁK Jiří, HANZELKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.