2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany pokračují v krasojízdě, porazily i Proseč


0

Vedoucí tým tabulky Libišany zavítal do města dýmek. Ukázal, proč vede tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proseč otevřela zápas

V pěkné divácké kulise načal zápas nabíhající Hron, a Libišany se tak dostala do vedení. To bylo v páté minutě. Domácí odpověděli v minutě sedmnácté dělovkou pod břevnoo, kterou vyslal Jaroslav Marek. Libišanský brankář Šimon neměl šanci zasáhnout. 

Doražená penalta dodala hostům jistotu

Prvním opravdu zajímavým momentem v druhé půli byla v padesáté deváté minutě ruka domácího Volfa, jenž zastavil nedovoleně míč na brankové čáře. Následovala pochopitelně červená karta pro autora ruky a též penalta. Lampárek ji sice robinzonádou vyrazil, ale libišanský Kaufman pohotově dokopl míč do brány. Oslabené mužstvo Proseče už nemělo síly odolávat vedoucímu družstvu tabulky a v šedesáté deváté minutě Horyna hlavou zvyšoval na 3:1, o tři minuty později potrestal Vokáček příliš otevřenou hru domácích. 4:1. Stav kosmeticky upravil deset mint před koncem základní hrací doby Macháček, když prošel obranou hostí a zajistil tak konečný výsledek 2:4. Libišany si upevnily místo na špici tabulky, Proseč si zatím marně brousí zuby na Řečany, které jsou v tabule před ní.



Počet diváků: 230.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.