0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

26.kolo, Olomoucký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lutín si pohrál s Určicemi


Branky


2. Z. Pavlík , 13. M. Skopalík , 44. T. Los (p.) , 60. T. Körner , 69. T. Los , 86. Z. Volf
1

A to ještě hosté mnoho šancí zahodili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V základní sestavě hostujícího mužstva nastoupila hned trojice hráčů, kteří ještě před nedávnem oblékali dres Určic. Vstup do utkání vyšel Lutínu perfektně. Po první vážnější akci vedené po pravém křídle vystřelil Brázdil a hosté vedli. Ve 13. minutě přidal druhou branku hlavou Skopalík. A i nadále byl Lutín mnohem aktivnější. Rychlí útočníci dělali domácí obraně velké problémy. Několikrát hrozili z brejků. Největší šanci měl Skoumal, ale jeho střelu zneškodnil výborným zákrokem gólman Hýbl. V poslední minutě prvního poločasu se ocitl před domácím brankářem jeden z hostujících útočníků. Hýbl mu zabránil ve vstřelení gólu faulem za což viděl žlutou kartu a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Los, vystřelil k levé tyči a i když brankář směr střely vystihl, gólu nezabránil.   

Po změně stran byli domácí svému soupeři důstojnějším soupeřem. S míči směřujícími z rohových kopů do malého vápna si ale brankář Nejezchleb bez problémů poradil. Dvě solidní šance měl Kvapil, ani jedna z jeho střel však cestu do sítě nenašla. A tak místo vstřelení kontaktního gólu po hodině hry skóroval opět Lutín. Autorem branky byl Korner. Po tomto gólu se nechal domácí brankář, který byl několikrát ošetřován, vystřídat. Plnohodnotného brankáře Určice k dispozici na lavičce neměli a tak jeho místo zaujal Šlajs. Ten po několika minutovém pobytu na hřišti lovil míč z vlastní sítě po lišácké střele Losa ke vzdálenější tyči. Expertem v zahazování šancí byl v hostujícím dresu Volf. V průběhu utkání zahodil minimálně pět vyložených šancí. Ovšem těsně před závěrečným hvizdem se gólově prosadil i on a dal výsledku konečnou podobu - 0:6.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] (60. J. Šlajs [-] ) - R. Paul [-] (68. M. Bureš [-] ) , M. Neubauer [-] (77. V. Krajíček [-] ) , T. Kvapil [-] , P. Vodák [-] , P. Halouzka [-] , F. Plajner [-] , D. Bokůvka [-] , T. Menšík [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , M. Mohelník [-] (40. M. Račanský [-] ) , L. Zelina [-]

TJ Sigma Lutín
M. Nejezchleb [-] - Z. Volf [-] , R. Hamy [-] , T. Körner [-] , M. Skopalík [-] , J. Vymazal [-] , T. Los [-] , M. Skoumal [-] (46. M. Rec [-] ) , J. Chrást [-] , Z. Pavlík [-] , P. Brázdil [-] (65. P. Wanke [-] ) -

ŽK: 40. F. Plajner , 44. T. Hýbl , 80. D. Bokůvka , 81. T. Kvapil - 81. J. Vymazal .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: PERUTKA Jiří - EHRENBERGER Tomáš, HALENKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 5. 2017 20:17
V základní sestavě hostujícího mužstva nastoupila hned trojice hráčů, kteří ještě před nedávnem oblékali dres Určic. Vstup do utkání vyšel Lutínu perfektně. Po první vážnější akci vedené po pravém křídle vystřelil Brázdil a hosté vedli. Ve 13. minutě přidal druhou branku hlavou Skopalík. A i nadále byl Lutín mnohem aktivnější. Rychlí útočníci dělali domácí obraně velké problémy. Několikrát hrozili z brejků. Největší šanci měl Skoumal, ale jeho střelu zneškodnil výborným zákrokem gólman Hýbl. V poslední minutě prvního poločasu se ocitl před domácím brankářem jeden z hostujících útočníků. Hýbl mu zabránil ve vstřelení gólu faulem za což viděl žlutou kartu a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Los, vystřelil k levé tyči a i když brankář směr střely vystihl, gólu nezabránil. Po změně stran byli domácí svému soupeři důstojnějším soupeřem. S míči směřujícími z rohových kopů do malého vápna si ale brankář Nejezchleb bez problémů poradil. Dvě solidní šance měl Kvapil, ani jedna z jeho střel však cestu do sítě nenašla. A tak místo vstřelení kontaktního gólu po hodině hry skóroval opět Lutín. Autorem branky byl Korner. Po tomto gólu se nechal domácí brankář, který byl několikrát ošetřován, vystřídat. Plnohodnotného brankáře Určice k dispozici na lavičce neměli a tak jeho místo zaujal Šlajs. Ten po několika minutovém pobytu na hřišti lovil míč z vlastní sítě po lišácké střele Losa ke vzdálenější tyči. Expertem v zahazování šancí byl v hostujícím dresu Volf. V průběhu utkání zahodil minimálně pět vyložených šancí. Ovšem těsně před závěrečným hvizdem se gólově prosadil i on a dal výsledku konečnou podobu - 0:6.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Medlov 18 61:12 50
2 TJ Sokol Bělotín 18 45:18 45
3 FC Želatovice 18 40:24 33
4 SK Lipová 18 28:27 29
5 FK Mohelnice 18 32:28 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Ševčík 21
2 Patrik Kasal 21
3 Tomáš Čtvrtníček 16
4 Aleš Foukal 15
5 Šimon Michalik 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 69 51,1% 0
2 Karel Chovánek 59 52,7% 0
3 Radim Mudrik 52 59,8% 0
4 Jiří Klik 22 50,0% 0
5 Venca Likeš 20 41,7% 0
Zobrazit celou tabulku