Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod jarní části soutěže šťastná výhra Horního Dvořiště


Branky


0

Horní Dvořiště přivítalo Benešov nad Černou. Report z utkání napsal a poslal hrající trenér a vedoucí mužstva domácích Zdeněk Kemény.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostí ke gólu nevedla

Nevím jak začít. Přípravné zápasy a docházka na ně mi dělala celý týden před mistrákem velké starosti. Prakticky půl hodinu před utkáním jsem nevěděl kdo vůbec dorazí. Každopádně jsem věděl kdo nedorazí a to tradiční obránci - Huřťák (s největší pravděpodobností ukončil hráčskou kariéru, kvůli zranění), Pecha st. (po operaci) Šafránek, Zeman, Lavička (pracovní povinnosti). Do obrany jsem tak zůstal já, Pecha ml. a benjamínek Roboch.

 

Vlastní utkání se rozjíždělo hodně pomalu a prakticky do dvacáté minuty se nic vážného nestalo.

 

Pak se ujali iniciativy hosté. Bylo jich najednou plné hřiště a šance střídala šanci. Největší spálil Tisoň, který netrefil hlavou ze dvou metrů prázdnou branku.

 

Přívratský mu svými zahozenými šancemi naštěstí pro nás zdárně sekundoval.

 

My ohrozili Kuchaře v brance hostí jen střelou z tresňáku, když kapitán Měchura nastřelil břevno.

 

Stručně řečeno, kdyby hosté vedli po půli tři, čtyři nula, tak by se asi nikdo nedivil. 

Během sedmi minut padly tři branky

Druhá půle už byla o něčem jiném. Ze začátku se hra přelévala z jedné strany na druhou a prim v tu dobu hráli brankáři. I přesto se nám podařilo dostat do vedení, když po rohu zakončoval Plosz, ale val těl před sebou neprostřelil a jako první se k odraženému míči dostal střídající Šťastný, který se ranou z první nemýlil - 1:0!

 

Bohužel pro nás, bylo za dvě minuty srovnáno, když se dopředu vydal kapitán Novotný a využil nedůrazný odkop naší obrany, když střelou z druhé vlny trefil přesně do šibenice - 1:1!

 

Divoká desetiminutovka nakonec vyzněla pro nás, když po nákopu Olaha R. využil zmatků v obraně Olah F. a dostal nás do vedení - 2:1!

 

Poté se hra uklidnila. Hosté sice měli více ze hry, ale my zase kontrovali rychlými protiútoky. V pálení šancí přesto z řad hostí pokračoval Přívratský a u nás zase Olah F.

 

V posledním náporu hostí se nám přeci jenom podařilo svůj náskok navýšit, když odkop od branky propadl až za obranu hostí a pro Plosze už nebyl problém z brejku zakončit - 3:1

 

Hosté to přesto nevzdali a po rohu zakončoval opět agilní Novotný, ale Růžička ho vychytal.

 

Již ve třetí minutě nastavení se konečně dočkal Přívratský, který se prosadil asi tak z desáté šance, když doklepával propadlý centr na zadní tyči - 3:2!

 

Po rozehrání rozhodčí zápas ukončil a my mohli slavit šťastnou výhru, ale i ta se počítá.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Z celkového pohledu byli hosté lepší a prohra je pro ně krutá, ale i takový fotbal je. Nám by to mohlo naopak psychicky pomoc. Z hostů se mi líbil kapitán Novotný a i když palič, tak Přívratský je hodně nebezpečný. Od nás to byl hodně kolektivní výkon, ale Olah F. byl po dlouhé době v útoku cítit a na levé straně naše motorová myš Smějsík hrál také prim. Tak a teď na Romo.




Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - J. Roboch [-] , V. Pecha [-] , Z. Kemény [-] , R. Fuka [-] - V. Smějsík [-] , V. Měchura [-] , R. Olah [-] - P. Karala [-] , F. Olah [-] , J. Plosz [-]

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - F. Šedivý [-] , P. Gušl [-] , S. Přívratský [-] , J. Maleninský [-] , Š. Marek [-] , D. Benda [-] , J. Šedivý [-] , S. Chernev [-] , M. Novotný [-] , J. Szojka [-]

ŽK: 15. R. Olah , 82. R. Fuka - 31. T. Tisoň , 45. S. Přívratský .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Holub Jaroslav - PÍCHA Karel (N), KOŽDOŇ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.