1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudimské céčko potvrdilo roli favorita


0

Chrudimské céčko potvrdilo roli favorita a z Pomezí veze těsné vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky: 13' Nespěšný - 6' Meduna, 52' Zrůst.

 

Chyba brankáře Trojana dostala Pomezí do hry

Sokol Pomezí, kterým se na domácí půdě daří, chtěli chrudimský ‘Celtik‘ obrat o body, nejlépe o všechny. Na útulném stadionu, se za pěkného počasí očekával tlak hostí. Ten nastal, ale chrudimští si často místo finálové přihrávky, s míčem pohráli a docházelo tak ke zbytečným ztrátám. Domácí hráli, nač stačili, a snažili se bojovností vyrovnat mladíkům chrudimského céčka. V šesté minutě hosté po druhé útočné akci otevřeli skóre zápasu, když Meduna po nahrávce Tlapáka nadvakrát překonal domácího brankáře. Místo pojišťovacího gólu však ve 13. minutě hostující brankář Trojan zazmatkoval u rohového praporku a z centru na hranici velkého vápna hlavičkoval do prázdné branky Nespěšný, který vyrovnal. Hosté po laciném gólu zvýšili obrátky a ve 35. minutě trefil po trestném kopu břevno domácí branky Jan Malý. Následnou dorážku poslal Tlapák vedle. Poločas tak skončil remízou 1:1. 

Převahu Chrudimi přetavil ve vítězný gól David Zrůst

Do druhého poločasu vstoupili lépe chrudimští, když v 52. minutě po centru z pravé strany doklepl David Zrůst míč do prázdné branky a strhl vedení na stranu hostů. Domácí přestávali s mladíky stíhat a spíše se bránili. Hosté se snažili o navýšení skóre, ale jejich kombinacím občas chyběla přesnost. Domácí hrozili sporadicky a spíše jen ze standardních situací, které však s přehledem řešil brankář Trojan. V 79. minutě měl na kopačce rozhodnutí Havránek. Ten ale přestřelil prázdnou branku domácích. V 84. minutě mohli postupovat hosté v přečíslení čtyři na jednoho, ale mladíci tuto akci zhatili špatnou přihrávkou. To samé nastalo opár chvil později, když Holík místo střely volil spíše nahrávku, která měla razanci střely, a tak z útoku nebylo nic. V poslední minutě řádné hrací doby se do brejkové akce dostal Opina, ale jeho střelu zastavilo břevno. V závěrečných sekundách se mohli domácí radovat po standardní situaci. Nebezpečnou hlavičku však brankář Trojan jistým zákrokem pokryl. Chrudimský Celtik tak zaslouženě zvítězili 2:1.



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim C
Martin Škrha (generální sekretář): Sehráli jsme utkání dobré úrovně. Mohli jsme zvítězit i vyšším rozdílem, ale neproměnili jsme řadu šancí. Domácí byli nepříjemným soupeřem, a tak si zisku třech bodů musíme vážit.



Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.