1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrazem: Rudná a Choteč berou po bodu


Branky


0

Jak vypadalo utkání, nám přiblížil z domácího pohledu Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 22.10.2016 se hrál na našem hřišti zápas o průběžné čtvrté místo v tabulce. Náš soupeř z Chotče ztrácel jen jeden bod a poslední soutěžní zápas (1. kolo poháru 2015/16) jsme doma prohráli 0:4! Od tohoto zápasu však náš tým doznal značných změn a tentokrát jsme s porážkou nepočítali, protože až na pár výjimek nám mnoho hráčů nechybělo. 
Do utkání jsme vstoupili odhodlaně. Již ve druhé minutě jsme mohli slavit gól a uklidnit se. Bohužel brejk, téměř dva na nikoho jsme vyřešili hodně špatně a dali jsme zbytečně vyniknout hostujícímu brankáři, který měl být jen za statistu! Nebyla to však naše jediná šance. Během úvodní čtvrthodinky jsme mohli dát i další branky. Šance přicházely po centrech ze strany, ať už ze hry nebo po rohových kopech. Ale naše zakončení byla nepřesná a nedůrazná. Někdy nám i vázla komunikace mezi útočícími hráči. Hosté úvodní tlak přečkali a začali být také nebezpeční směrem dopředu. Zahrávali množství rohových kopů a po jednom jsme měli velké štěstí. To běžela asi 30. minuta a hostující hráč dokázal přímo z rohu trefit naše břevno! Zápas se vyrovnal a bojovalo se uprostřed hřiště. Ve 42. minutě došlo k naší ztrátě míče a následně jsme si vypomohli faulem asi 35 metrů od naší branky. Hostujícímu týmu se podařilo zahrát volný přímý kop na zadní tyč, kde zůstal nikým nehlídaný J. Měchura a hlavou poslal míč do naší sítě, 0:1!
Krátce na to měl šanci vyrovnat Milan Berecz, ale brankář hostí jeho střelu bodlem vyrazil. Při tomto zákroku se však zranil a musel nuceně střídat. Do branky hosté stáhli autora gólu Měchuru. A tento hráč v poslední minutě první půle ukázal, že je velkým univerzálem, když po závaru před svojí brankou dokázal skrýt míč ve své náruči!

Do druhé půle jsme vstupovali s tím, že přijdou další šance a my minimálně vyrovnáme. Opak byl však pravdou a do šancí už se naši hráči tak lehce nedostávali. Přesto jsme již v 57. minutě srovnali skóre, to když zapadl centr Š. Jungmanna od vzdálenější tyče překvapivě do správné sítě, 1:1! Ani tento šťastný gól nám k větší převaze nepomohl. Hosté hráli disciplinovaně a za zmínku z naší strany stojí již jen situace z 80. minuty, kdy střídající Jan Prager stačil hlavou přistrčit míč, sice mimo vyběhnutého brankáře, ale také mimo branku. Ani hosté již gól nedali a velice slušné utkání skončilo remízou 1:1! Ztratili jsme doma další dva body. Soupeř byl kvalitní, hrál se celkem pohledný fotbal a to i na těžkém terénu. Utkání jsme "ztratili" hned v úvodu, kdy jsme nedotáhli naše šance, po kterých se mohl zápas vyvíjet jinak! Na druhou stranu musím uznat, že jsme vyrovnali z ničeho. Hosté nás předčili produktivitou a týmovějším pojetím. Ten druhý aspekt mi dělá větší vrásky než neproměněné šance!

 

Napsal Petr Vraštil (z FK Rudná)



Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - M. Kotouč [-] , M. Samko [-] , P. Zmeškal [-] , P. Zachař [-] - M. Čihák [-] , M. Berecz [-] , M. Rott [-] , M. Kaucký [-] - L. Vlček [-] (73. J. Prager [-] ) , Š. Jungmann [-] -

TJ Sokol Choteč
R. Faist [-] (45. J. Poláček [-] ) - V. Cherevko [-] , T. Matoušek [-] , J. Měchura [-] , M. Blažek [-] , T. Ulman [-] , F. Jakubec [-] (67. P. Podzemský [-] ) , M. Szöcs [-] , J. Rašek [-] , M. Matoušek [-] , M. Baubín [-]

ŽK: 85. P. Zmeškal .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Chaloupka Aleš - SEKNIČKA František (N), NEZHYBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Ihor Terekhov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku