0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřená výhra Strážného


Branky


0

Lánov bojující o záchranu přivítal na svém hřišti, které v jarní části nepatří k těm nejlepším Strážné. To naopak usiluje o příčky zajišťující pomyslnou bednu. Karty byly tedy rozdány jasně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terén, který byl v Lánově připraven na utkání hezkému fotbalu moc nenhrával. Obě mužstva věděla, že body přinese pouze tuhý boj. Hosté se v první půli ujali vedení dalekonosnou pumelenicí Králíka. Domácí byli vyrovnaným soupeřem a především ve druhém poločase si při nejmenším vyrovnat zasloužili. Nebylo jim však přáno. Lánov se bude zachraňovat v jiných utkáních. 

Jediná gólová radost utkání zahřála oko diváka

Nemastné-neslané. Tak hodnotili přítomní diváci první poločas a vlastně i celé utkání těchto dvou soupeřů. Bez větších šancí se bojovalo o střed pole a jedinou světlo výjimkou byla nádherná branka ze střední vzdálenosti, kterou Králík určil poločasové skóre ve prospěch hostů na 0:1. Lánov však ve vyrovnaném utkání chtěl pomýšlet alespoň na bod. 

Dohrálo se bez zásadních změn

Domácí vběhli do druhého poločasu více nabuzení a s větší chutí získat body. Po čas druhé půle byli lepším týmem, vytvářeli si tlak, ale bez většího efektu jelikož nepřicházely žádné vážnější šance. A bez šancí se nedávají ani góly. Potřebné štěstí Lánov neměl a tak si Strážné odvezlo domů všechny tři body.



Sestavy


TJ Lánov
M. Půlpán [-]

TJ Strážné
P. Čurda [-]

Místo: Fotbalové hřiště Lánov. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.