2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí lídra nezaskočilo!


Branky


0

Souboj čtvrtého celku s prvním sliboval atraktivní podívanou. Jak se tedy utkání nakonec vyvíjelo? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí se na jaře jednalo již o druhé utkání, když si v tom prvním na UMT v Trutnově poradili s týmem z Bohuslavic a tak jim do karet hrála větší rozehranost. Naopak Sokol se hřeje na samé špici tabulky a oproti Poříčí má ještě zápas k dobru. Navíc se chlubí nejlepší defenzivou celé soutěže, takže do Poříčí rozhodně nepřijel prohrát! 

Nemohoucnoust Poříčí

První jarní utkání na přírodním povrchu a k tomu nadále pokračující špatná forma domácích přispěla k mizerné urovni utkání . I přesto byli domácí hráči lepším týmem se spoustou šancí, hosté však hrozili především z protiútoků. Ty se jim dařilo proměňovat. Poločas skončil díky neschopnosti domácích proměňovat 1000% šance 1:2 .

Rozhodl povedený brejk

Druhá půle byla v režii domácího týmu ,ale na držení míče se nehraje a tak trestající hosté využily jeden z dalších ojedinělých výpadů směrem k bráně domácích a ujali se vedení 1:3. Navíc v 60 minutě byl hloupě vyloučen po druhé žluté kartě domácí Tomšík ml. Domácí vložili vše do útoku ale podařilo se jim i přes soustavný tlak pouze snížit z pokutového kopu. Utkání mizerné úrovně tak skončilo ve prospěch Vítězné.



Sestavy


FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-] - J. Jandera [-] , J. Gruber [-] , D. Geisler [-] , Z. Tomšík [-] - M. Ulrich [-] , J. Kuric [-] , L. Nývlt [-] , A. Tryzna [-] - T. Brus [-] , M. Janas [-]

Sokol Vítězná
L. Andrle [-]

Místo: Fotbalový stadion Poříčí. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.