5:1
(1:1)
15. R. Šíp
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 15:00

2.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj ve druhém poločase přejel Trnovany


Branky


33. V. Pour , 66. J. Mutl , 73. M. Kubásek , 79. M. Steiger (p.) , 90. V. Pour - 15. R. Šíp
0

O prvním záříjovém víkendu se proti sobě postavily družiny trenérů Kubáska a Uličného - Háj a Trnovany. Oba týmy chtěly potvrdit tříbodovový vstup do soutěže, to se hlavně díky povedenému závěru podařilo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první dějství

Na první branku se nečekalo dlouho. Po rychlém brejku se k míči před brankou dostal nejrychleji Šíp a v netradiční roli útočníka poslal hosty do vedení - 0:1. Stejný hráč mohl o pár minut později skórovat podruhé, jenže samostatný únik zakončil střelou do brankáře. Do nebezpečné situace se probíjel Pavel Gotz, v malém vápně mu ale do střely skočil obětavý obránce a vedení Hvězdy bylo stále tenké.

 

A když se k rohu postavil Kastl, bylo vyrovnáno. Jeho načechraný balon skončil na hlavě Poura a Bachmaier byl bezmocný - 1:1. První poločas tímto výsledkem skončil a nic nenasvědčovalo tomu, že by zápas skončil výrazným rozdílem.

Čtyři góly a dvě červené karty

Trnovanští bohužel doplácí na horší fyzickou připravenost, pokud budeme počítat generálku a dvě mistrovská utkání, mají v druhých poločasech hrozivé skóre 0:12. Skóre prvních poločasů je diametrálně odlišné (5:2). V úvodu druhého dějství zachránila Bachmaiera branková konstrukce, na povedenou střelu Mutla už byl krátký - 2:1. Pak odmával asistent rozhodčího sporný ofsajd, což Pavel Gotz okomentoval peprnými slovy a viděl červenou kartu.

 

V deseti už domácí kontrolovali hru a v 73. minutě se po krásné kombinaci prosadil Kubásek - 3:1. V 78. minutě už byl Bachmaier překonán počtvrté, na brankové čáře jej zastoupil Frolík, bohužel rukou. Následovala druhá červená karta a penalta. Tu s přehledem proměnil Steiger a bylo to 4:1. Když už přítomní diváci odpočítávali poslední vteřiny, trefil se podruhé do černého Pour a Hvězda tak odjela domů s pomyslným "bůrem". 

 

Autor: František Frolík



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Háj
Michal Kubásek, záložník: Chtěl bych všem poděkovat za předvedený výkon, od všech to byla krásná práce. Ale rád bych vyzdvihl práci obranné čtyřky a výkon Davida Duny, který neustále prokazuje hlad po brankách. Po dvou zápasech se hodí říct: jen tak dál!

TJ Hvězda Trnovany
František Frolík, obránce: Kdyby Šíp proměnil samostatný únik, mohli jsme jít do vedení 0:2 a zápas by se vyvíjel úplně jinak. Do 60. minuty to bylo remízové utkání, ale musíme přiznat, že domácí byli o něco lepší. Zápas ovlivnily červené karty a výsledek 5:1 je pro nás krutý. Snad to napravíme za týden proti Srbicím.



Sestavy


TJ Sokol Háj
L. Kouba [-] - P. Zajpt [-] , J. Fujava [-] , M. Homolka [-] - V. Pour [-] , M. Steiger [-] , J. Mutl [-] , M. Kastl [-] (57. P. Herák [-] ) , M. Čebiš [-] (75. M. Staněk [-] ) - D. Duna [-] , M. Kubásek [-]

TJ Hvězda Trnovany
K. Bachmaier [-] - J. Laschek [-] (22. L. Doksanský [-] ) , J. Zahradníček [-] , L. Podhrázský [-] , R. Šíp [-] (80. S. Vojáček [-] ) , J. Hlavačka [-] , P. Götz [-] , F. Frolík [-] , O. Desenský [-] , J. Hojka [-] , R. Simandl [-]

ŽK: 51. M. Čebiš - 55. R. Šíp , 75. L. Doksanský . ČK: 71. P. Götz , 78. F. Frolík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Harenčák Jan - SMRŽ Jan, VANĚRKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.