4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Libeč bojovala, Hajnice však byla šťastnější


Branky


0

Utkání tabulkových sousedů a aspirantů na barážové umístění slibovalo solidní podívanou i když tomu terén na Hajnickém hřišti moc nenahrával. V tom mají domácí velikou výhodu. Navíc se jednalo o rozlučku s některými hráči a trenérem, takže motivace byla o to větší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hajnice by ráda nakoukla do okresního přeboru a vítězství nad Libčí by jí k tomu mohlo dopomoci. Ale tři body se nerodily vůbec snadno. Přesto, že Libeč postrádala celou řadu opor ze základní sestavy, nedala Hajnici nic zadarmo a i ze stavu 3:0 dokázala  snížit na 3:2. Poté se mohla pískat penalta, ale na místo ní přišel rychlý brejk, který se štěstím proměnil loučící se Leoš Patka. 

Po prvím dějství byly karty rozdány jasně

Utkání předcházel ceremoniál na počest těm, kteří se loučili s Hajnickým fotbalem. S mírným zdržením se však začalo hrát a na hrbolatém hřišti šla do vedení domácí Hajnice, když se hezky z poza vápna trefila domácí posila Teuber. Do poločasu viděla devadesátka diváků ještě několik příležitostí na obou stranách, žádná z nich však nebyla taková, aby se týmy mohly radovat a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí borce.

Parádní návrat Libče zmrazil loučící se kanonýr Patka

Tempo druhého dejství zvedlo Libečské střídání. Do hry přišel šikovný středopolař Miloš Odl a na hře Libče byl okamžitě poznat rozdíl. Jenže v průběh hry vystřídala i Hajnice a novému muži na hřišti stačilo půl minuty a už zvedal po rohovém kopu ruce nad hlavu. Netrvalo dlouho, roh od stejného rohového praporku a před brankou se jako blesk zjevil Patka a rázem to bylo 3:0. Jenže Libeč nesložila zbraně a po hodině hry snížil dobře hrající Jón, aby ho 7 minut na to napodobil střídající Jezvina. Rázem svítilo na ukazateli skóre 3:2 a Libeč byla na koni. Ve velkém počtu se tlačila k šestnáctce Hajnice a ta několikrát odolala jen s notnou dávkou štěstí. Deset minut před koncem, když už tlak Libečských gradoval šel k zemi v pokutovém území Jón, píšťalka sudího však zůstala němá a kanonýr Leoš Patka se na druhé straně řítil do brejku a s velikou dávkou štěstí překonal v leže brankáře hostí.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hajnice
Loučící se trenér domácího celku: Krásná rozlučka s vítěznou tečkou. Ale klobouk dolů před výkonem Libče a především střídajícího středopolaře Odla. Radost se na jeho hru dívat.




Sestavy


SK Spartak Hajnice
J. Černý [-] - L. Patka [-] , M. Teuber [-]

TJ Jiskra Libeč
J. Macela [-] - D. Mišovič [-] , R. Macela [-] , J. Taláb [-] , M. Odl [-] - P. Chytráček [-] , V. Špaček [-] , T. Meisner [-] , M. Záleský [-] - J. Mahrla [-] , M. Jón [-]

Místo: Hajnice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.