4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchraně se přiblížil Rokas


Branky


0

Přímý souboj týmů z chvostu tabulky zvládl lépe domácí Roktyník a zaslouženě bere cenné tři body. Lampertice si naopak s velkou pravděpodobností podepsaly sestupový ortel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lampertice přijely do Rokytníku bojovat pouze s deseti muži a to v jednom z rozhodujících utkání sezony není dobrý přístup. Rokytníku tak výrazně ulehčily cestu za třemi body a není se tedy co divit, že si odvážejí čtyřbrankový příděl.

V deseti první půli přežily

Lampertice přijely pouze s deseti hráči a podle toho utkání také vypadalo. Rokytník byl od začátku lepším týmem a rychle se dostal do vedení brankou Schiera z velkého úhlu. Hostující brankář střelu podcenil a míč mu mezi prsty propadl za záda až do sítě.  Chvíli na to J. Vlček orazítkoval břevno. Ve 33. minutě se hosté dostali do ojedinělé šance a hned ji dokázali využít. Těsně před koncem první půle netrefil jeden z domácích odkrytou branku a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

 

Síly došly a bylo po zápase

Ve druhé půli Rokas přestal diskutovat s rozhodčím a začal se věnovat fotbalu, což bylo znát. V 53. dal J. Vlček důležitou vedoucí branku. Domácí Roktyník začal tlačit, byl lepší a oslabeného soupeře brzy poslal do kolen.  Uklidňující branka přišla po hodině hry. Centr Bednáře ze strany hřiště uklidil do sítě Lampertic hlavou Schier. V samém závěru zápasu ještě utekl domácí Seidl a pěkným lobem přehodil brankáře a upravil tím na konečných 4:1. Během utkání hráči obou táborů hodně mluvili s rozhodčím, jelikož ten nechával hrát místy velice tvrdou hru.



Sestavy


TJ Sokol Starý Rokytník
J. Vlček [-]


Místo: Fotbalové hřiště St. Rokytník. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.